669
Miley Cyrus uhvatila plesačicu i strastveno ju poljubila

Miley Cyrus uhvatila plesačicu i strastveno ju poljubila

669
SHARE

Donedavno slatka Hannah Montana, Miley Cyrus postala je 17-godišnja buntovnica koju mnogi upoređuju s Britney Spears. Ništa čudno s obzirom da su obe dečje Disneyjeve zvezde te su slavu stekle sa 17 godina, a čini se da mlada Miley nastoji ići koracima svoje starije koleginice. Naime, naglo je postala neobuzdana devojka koja nastupa u golišavim izdanjima.

[youtube QAJBMpLvTlo]

U showu Britain’s Got Talent, čak je simulirala lezbijski poljubac s jednom od svojih plesačica. Pre nekoliko godina isto je napravila Britney, samo što je uz sebe imala Madonnu. Osim Britney, uzor joj je Lady Gaga, koja je ovih dana očito uzor svima koji karijeru žele izgraditi ili vratiti. Tako je Miley u show došla u golišavom rock izdanju, bila je u crnom, čipkastom izdanju, a tome je nadodala i čizmice s previsokom petom, a u njima je zaista teško hodala.

127 KOMENTARA

  1. Ja jako volim Miley i uopste nije me briga sta ostali kazu.I BRAVo zasto uvek pricate ruzno o svima,tako ste pisali i o Jasmine V a ona je super devojka ako vam se ne svidza onda zadrzite svoje mislene za sebe !! PoZz iz Makedonija

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.