745
Miley Cyrus uhvaćena kako na žurci puši travu na bong

Miley Cyrus uhvaćena kako na žurci puši travu na bong

745
SHARE

Osim što je u takvom stanju zaboravila ko joj je dečko, Miley se očigledno jako dobro zabavljala na proslavi svog 18-tog rođendana pre dve nedelje. Bila je okružena nekolicinom prijatelja, a jedan od njih, koji je snimio video objavljen u američkim medijima, Miley je podsećao na Liama Hemswortha. Liam je bivši dečko s kojim je nedavno prekinula, a odmah potom započela vezu s mladim kanadskim seksipilnim glumcem Avanom Jogijem. Žurka, na kojoj se Miley dobro provela, začinili su travom Salviom divinorum koju su pušili na staklenu lulu, takozvani bong.

Posedovanje te trave legalno je jedino u Kaliforniji bez obzira što izaziva psihodelične reakcije. Miley je pre nešto više od godinu dana odlučila da ne želi više biti slatkiš poput Hannah Montane, lik koji ju je proslavio kao glumicu. Odlučila je da se želi baviti muzikom i da promeni svoj imidž i postane više seksipilna. Od tada je uhvaćena kako se opija, oblači vrlo oskudno i flertuje s momcima.

26 KOMENTARA

  1. Meni nije jasno zasto se pravi tolika frka oko toga, prvo trava ne stvara fizicku vec samo psihicku zavisnost sto znaci da nije smrtonosna i da jos uvek niko nije umro od trave a kao drugo 21. je vek sada je to normalno ( Po meni nenormalno ali OK ). Činjenica je da se Miley mnogo promenila a niko ne zna zasto…. Ono sto je sigurno je da cemo je voleti kao zvezdu Hannah Montana  ako nista drugo ;)) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.