772
Miley Cyrus ubeđena da će “plastična” Eiza Gonzalez obrukati Liama Hemswortha

Miley Cyrus ubeđena da će “plastična” Eiza Gonzalez obrukati Liama Hemswortha

772
SHARE

cu-mcyrus__3_

Kako prenose američki mediji, Miley Cyrus dopalo se to što su se na netu pojavile fotke nove devojke Liama Hemswortha, jer je na osnovu njih jasno da je ona posećivala plastičnog hirurga.

Za Eizu se zna da je operisala nos a priča se kako je imala još par intervencija. “Miley zna kako će ona obrukati Liama jer je njegova porodica uvek isticala kako se protivi hirurškim ulepšavanjima”, prenosi jedan izvor za Hollywoodlife. Isti insajder tvrdi kako Miley nema ništa protiv estetskih intervencija, ali da joj je drago što će Liam biti u problemu.

spl614621_003

“Miley ne sudi nikome za razliku od Liama i njegove porodice, ali sad je toliko povređena da sve koristi. Mislim, nije teško primetiti koliko Eiza izgleda bolje nakon operacija.” Sama Eiza otvoreno je pričala o operaciji nosa, ali ne i da li je radila još nešto.

Autor: Life Content

29 KOMENTARA

  1. Bas sam neki dan gledala slike ove Eize i ne mogu da vjerujem koliko cura kopira Miley, njen prijasnji stil, poze, frizure, sve! Ne znam sta Liam pokusava, ali je bas jadno kad ti je nova cura samo blijeda kopija bivse….

  2. Ja volim obe, Majli može da misli šta hoće, i vi možete da mislite šta hoćete, ali Eiza je lepa i ostaće uvek lepa. Pa šta ako je bila na operaciji?! Koliko zvezda samo ide.  Eiza je priznala da je operisala nos dva puta. Prvi put jer ga je slomila, tom prilikom je izabrala nos kakav ima M.I.A, isti nos kao što je na slici gore postavio/la my name is directioner. A drugi put je bila na operaciji jer je imala nekih komplikacija. I to su sve njene operacije što se tiču nosa. Za ostale operacije se pričalo da su bile usne i obrazi. To ne znam da li je tačno jer je tada bila tinejdžerka, a ljudi kako odrastaju mnogo se menjaju, tako da je to sve možda i prirodna promena.

    Evo je M.I.A. link to images1.musicfeeds.com.au

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.