Start Stars Hot News! Miley Cyrus u vezi sa fotografom časopisa Rolling Stone?

Miley Cyrus u vezi sa fotografom časopisa Rolling Stone?

SHARE

Miley Cyrus Performs On The "Today" Show

Ako su tačna pisanja portala RadarOnline, Miley Cyrus brzo je prebolela verenika Liama Hemswortha, pa je ovog vikenda izašla sa fotografom Theom Wennerom.

Nakon završetka snimanja šoua “Saturday Night Live”, Miley je sa društvom otišla u jedan restoran, a svedoci nas ubeđuju kako je ona čitave noći slala poruke Theu, koji je inače sin prebogatog vlasnika časopisa Rolling Stone. Miley je nedavno pozirala za ovaj magazin, a slike je pogađate, načinio baš Theo!

Miley Cyrus Performs On The "Today" Show

“Miley je bila na telefonu sve vreme tokom zabave i slala je Theu poruke”, tvrdi jedan svedok. “Negde pre 3 ujutru, a nakon što je dobila još jednu poruku od Thea, on je naglo napustila zabavu, ostavivši sve svoje prijatelje. Ona i njen telohranitelj su narednih sat vremena kružili gradom, pokušavajući da se otarase pet automobila u kojima su ih paparaci pratili. Ona ih je čak blokirala drugim automobilom, nakon čega je uspela da pobegne u nepoznatom pravcu.” Isti insajder tvrdi kako je Theo dobar izbor za Miley, jer je mlad, u trendu i vrlo bogat.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR