Start Stars Hot News! Miley Cyrus tvrdi: Zapalila sam džoint jer su Smileri to želeli!

Miley Cyrus tvrdi: Zapalila sam džoint jer su Smileri to želeli!

SHARE

MTV Europe Music Awards 2013 - Arrivals

Miley Cyrus u poslednje vreme napravila je veliki broj skandala, ali brani se rečima da samo radi ono za šta je sigurna da će se svideti njenim fanovima.

Miley Cyrus je kao što znamo, u nedelju zapalila marihuanu tokom MTV EMA, čime je ne samo poslala lošu poruku milionima mladih širom sveta već je i napravila prekršaj. Naime, iako ova vrsta droge sama po sebi nije zabranjena u Holandiji, pušenje u zatvorenom prostoru jeste, baš kao i promovisanje ovakvih stvari u programu koji gledaju i maloletne osobe. Ipak, Miley se od optužbi brani rečima da ništa od toga ne bi činila da ne oseća kako to Smileri žele od nje.

MTV Europe Music Awards 2013 - Arrivals

“Sve je to smešno, jer kad uradite tako nešto, ljude više ne interesuje vaš nastup. Ali to je jedna od mojih omiljenih stvari vezanih za Evropu, jer se ovde toliko ne priča o tome”, rekla je pevačica za radio stanicu Capital FM u Londonu. “Ja i ne razmišljam o tome. Samo sam pomislila, ‘Imam ovo u svojoj torbi, biće to jako smešno. Nikome nisam pričala o tome. Uradila sam to samo jer znam da bi se to mojim fanovima u Amsterdamu dopalo i prosto su poludeli kad sam to uradila.” A šta misle naši Smileri? Da li su ovakvi nastupi zaista potrebni Miley da biste je voleli još više?

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR