455
Miley Cyrus tvrdi kako ne voli zabave: Pravi sam pustinjak, jedva izlazim...

Miley Cyrus tvrdi kako ne voli zabave: Pravi sam pustinjak, jedva izlazim iz kuće!

455
SHARE

Miley Cyrus Just Decides To Not Give AF

Iako tabloidi konstantno pišu o tome kako je Miley divlja devojka koja provodi burne noći po klubovima, ona tvrdi da retko izlazi iz kuće i da uopšte nije kul.

“Sve je dobro dok ovako putujem, ali kad dođem u Los Anđeles, jedva i da napuštam svoju kuću”, otkrila je ona u intervjuu za BBC Radio 1. “Ljudima koji misle da sam kul kažem kako sam u stvari strašno dosadna. Ono što čitate o meni, čini se kao da ja stalno idem po klubovima, ali ja sam u stvari dosadna, kuću ne napuštam jer sam pravi pustinjak.”

Miley Cyrus Just Decides To Not Give AF

Miley kaže i kako na scenu često izlazi polugola jer na taj način želi da privuče pažnju gledaca da se zadrže na njoj. “Ljudi me gledaju više kad sam kao gola a onda pomisle, ‘Pazi ovo, ona u stvari ima dobar glas'”, rekla je Miley.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. vi pricajte sta hocete, ali ona meni izgleda kao veoma dobra osoba i uvek je posvecenja fanovima plus ima savrsene pesme i glas <33

  2. A ja imam kucnog ljubimca slona.Pa pre je pricala da voli da izlazi u cemu nema nista lose ako se ne pretera.Mozda se sada malo smirila nzm.

  3. Ja joj verujem,stalno objavljuje slike na twitteru za laku noc sa svojim kucicima,znaci da ostaje kuci kad nema neki dogadjaj.I lepo se ophodi prema svima,deluje kao dobra osoba,nije arogantna kao Kanye.

  4. a sto je toliko mrzite? ona je queen! iz njenih postupaka akljucujete da je dobra osoba , ali ne verujem bas u to da je dosadna skroz je coooool hahahaah

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.