294
Miley Cyrus teško prihvata razvod roditelja: Želim za rođendan da cela porodica...

Miley Cyrus teško prihvata razvod roditelja: Želim za rođendan da cela porodica bude zajedno

294
SHARE

Miley Cyrus trenutno se nalazi u Španiji gde se pripremala za svoj nastup na subotnjoj dodeli MTV Europe Music Awards. Mlada pevačica u Madridu je viđena kako pije pivo iako je u Španiji zakonska granica za konzumiranje alkohola 18 godina. Miley će svoj 18. rođendan proslaviti tek za dve nedelje, a za MTV je izjavila šta joj je najveća rođendanska želja. “Ne želim ništa ludo za rođendan, samo zabavu i odmor sa svojom porodicom, to bi zaista bilo dobro. Mislim da svi trebamo provesti neko vreme zajedno”, izjavila je Miley uprkos tome što su se poslednjih nekoliko dana mediji raspisali o razvodu njenih roditelja, Tish i Billyja Raya. Par je potvrdio da je došao kraj njihovom 17-godišnjem braku.

“Bilo bi sjajno kad bismo svi zajedno mogli otići na plažu ili nešto tako. Ne znamo gde ćemo otići, ali nadam se da će biti blizu vode jer volim vodu, volim ronjenje i uživam kad sam na brodu”, rekla je Miley. Nije poznato šta njena porodica kaže na ovu porodičnu želju i hoće li je ispuniti, ali poznato je da mlada pevačica ne odustaje od svojih ciljeva, a pomirenje njenih roditelja svakako je jedan od njih.

29 KOMENTARA

  1. Znamo svi mi tvoji verni fanovi kako se osecas veoma je tesko za tebe zato sto si navikla da budes s njima vec 17 godina ja to srecom nikada necu doziveti ali znam vecinu drugarica koje su bile na vencanju i kod oca i kod majke!!!!! Tvoja zaelja ce se ispuniti ako tvoji majka i otc te vole a ja sam sigurna u to!!!!!!!!!!!! Najbolja si i nemoj da budes tuzna nego glavu gore i uzivaj u slavi i pitaj neke tvoje fanove za preporuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Obožavam, Miley!!! Jako mi je žao zbog svega ovoga što joj se izdešavalo s porodicom. Kada bi bila ovde dala bih joj bar 1 000 000 000 saveta i uteha, jer su se i meni roditelji razveli i jako sam teško do podnosila, ali jednostavno se kasnije navikneš na celu situaciju. Ipak gajiš nadu kako će se tvoji roditelji jednog dana pomiriti i kako će sve teći normalnim tokom.

  3. ok miley bice sve u redu…..!!!!!!!(nadam se) pa miley je majku upoznala sa onim tipom ona je kriva……:D :((((( zao mi je miley……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.