Start Stars Hot News! Jeziva priča: Miley Cyrus imala susret sa duhom u ukletoj kući!

Jeziva priča: Miley Cyrus imala susret sa duhom u ukletoj kući!

SHARE

Exclusive - Miley Cyrus Is Dressed To Kill In Metallic Stripper Heels

Posle godina ćutanja, Miley Cyrus otkrila je kako je 2009. godine imala paranormalno iskustvo, jer ju je prilikom posete Velikoj Britaniji proganjao duh!

Miley je ispričala kako je u to vreme bila na svojoj evropskoj turneji, pa je iznajmila jednu kuću, za koju kaže da bila ukleta. “To je stvarno bilo zastrašujuće. Jedne noći – moja mala sestra je stojala pod tušem a onda sam je odjednom čula kako vrišti. Otrčala sam tamo i videla kako se slavina odjednom okrenula na vruću vodu…Ručkica se pomerila na vruću vodu, ali to nije učinila moja sestra, koja je dobila opekotine zbog svega. Bila je sva crvena”, ispričala je Miley u jednom dahu za časopis Elle.

“Činilo mi se da sam videla kako na lavabou sedi mali dečak i gleda me dok se tuširam, pa sam ludela. Sledeće noći samo sam sedela i počela da mislim kako sam poludela, ali mogu da vam se zakunem kako sam videla malog dečaka dok sedi na lavabou i mlati nogama.” Pevačica i glumica kaže kako je tek kasnije saznala da se o toj kući priča da je ukleta. ” Saznali smo da je ovde živeo jedan starac sa svojim sinom. Mislim da sam upravo videla njegovog sina, Ne šalim se. Morala sam da odem odatle. Ne lažem. Nikad više neću otići tamo.” Uh, naježili smo se!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR