Start Stars Hot News! Miley Cyrus stala u odbranu Justina Biebera nakon pogibije paparaca

Miley Cyrus stala u odbranu Justina Biebera nakon pogibije paparaca

SHARE

null

Miley nikad nema lepe reči za paparace, a pogibija jednog od njih koji je jurio za automobilom Justina Biebera, naterala ju je da se još jednom oglasi.

Svet je danas obišla vest da je jedan paparaco poginuo jureći za ferarijem Justina Biebera tako što je jedno vozilo naletelo na njega dok je pretrčavao put. Kako je policija saopštila, za volanom Justinovog automobila nije bio mladi pevač, već neka druga osoba, čiji identitet nije saopšten. Osvrćući se na ovu tragediju, Miley je na svom Twitteru napisala: “Nadam se da će ovaj incident doneti neke promene u 2013. Paparaci su opasni! Zar nije bilo dovoljno ono što se dogodilo princezi Diani?

null

Ona je takođe stala i u odbranu Justina, rekavši: “Nije fer da bilo ko stavi ovu Justinu na savest! Ovo je moralo da se desi! Mama vas uči još dok ste dete kako ne treba da se igrate na ulici! Haos koji nastaje kad se paparaci ponašaju kao budale čini nemogućim za druge da prave bezbedne izbore.” Nesrećnog Justina u 2012. paparaci su više puta proganjali na putu, zbog čega je imao problema sa zakonom.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR