283
Miley Cyrus slučajno objavila privatnu poruku: “Užasno se osećam!”

Miley Cyrus slučajno objavila privatnu poruku: “Užasno se osećam!”

283
SHARE

mileycyrus

Miley Cyrus navodno je sinoć na Twitteru objavila poruku koju je zapravo htela da pošalje prijatelju, a u kojoj je otkrila da ne može da spava i da se oseća užasno.

Pop zvezdi, koja ovih dana naporno radi promovišući svoj novi singl “We Can’t Stop”, izgleda da je potreban odmor, pošto se ovih dana ne oseća dobro. “Užasno se osećam. Uspavljujem se uz suze. Uzela sam tabletu pa će me to valjda onesvestiti. Laku noć”, objavila je Miley, i ubrzo obrisala taj tweet. Potom je objavila da joj je neko hakovao profil. Potom je objavila: “Nema veze. Shvatila sam da sam idiot i nekako sam tweetovala svoju poruku. Nedostaje mi kuća.” Miley se nedavno požalila na mučninu pošto je imala trovanje hranom zbog čega je otkazala jedan intervju u Nemačkoj. Nadamo se da će se uskoro oporaviti i odmoriti!

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Pa nadam se da ce se oporaviti.Nek se odmori.Nego da li bi mogli da pisete o Catching fire i Jenifer i Joshu.Volela bih bas.Izvinite sto ovde pisem.

    • KHM,KHM…. Ja sam polu nemica-polu srpkinja…. Oni uopste nisu los narod,jezik im je super,pitam se da li uopste znas jednu jedinu rec na njihovom jeziku i da li si uopste upoznala jednog nemca (nemicu),i makar da si bila u Nemackoj pa da znas kako izgleda… Zahvaljujuci njima imamo Bravo… Znas li kada bi smo smo se setili da napravimo nesto ovako bez njih? I da pravo ime mi je Angela

  2. Ona pa sta je kilava jebati,a tek sto je ruzna sa tom frizurom,GADI MI SE OD KAKO SE OSISALA PROMENILA SE,NE SAMO PO IZGLEDU ,PO SVEMU,pre je bila super ali sad….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.