Start Stars Hot News! Miley Cyrus sigurna: Izgledala sam bolje od svih devojaka na MTV VMA!

Miley Cyrus sigurna: Izgledala sam bolje od svih devojaka na MTV VMA!

SHARE

2013 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Miley Cyrus dobila je mnogo negativnih kritika za svoj nastup na ovogodišnjem MTV VMA ali je i pored toga ubeđena kako nijedna druga devojka nije mogla da se takmiči s njom.

Miley se te večeri na crvenom tepihu pojavila u neobičnoj šarenoj kombinaciji pa veruje kako je njome nadmašila kreacije u kojima su bile recimo Selena Gomez, Taylor Swift ili Rita Ora. U intervjuu za Fashion magazin, pevačica i glumica tako je rekla: “Pharell mi je pomogao da odaberem šta ću nositi. Ovo je Dolce & Gabbana komad iz 1992. godine – godine u kojoj sam rođena. Mislim da mi je ova odeća pružila nešto s čim druge devojke ne mogu da se takmiče. Pharell kaže da nije poenta u tome šta nosiš, već kako to nosiš. To sam ozbiljno shvatila. Mislim da je važno izgledati bolje od drugih ljudi. Moda me izdvaja od drugih ljudi.”

2013 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Miley je prilično izmenila svoj stil prethodnih godina i kaže da se odeva vrlo unikatno. “Mogu da pogledam toliko odeće i kažem ‘Ne, ovo nije za mene’ odmah. Toliko sam opsednuta svojim poslom da to neke ljude plaši – posebno kad je reč o odeći. Imam vrlo specifičan stil i mislim da je bolje izgledati odlično nego biti u trendu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR