147
Miley Cyrus sigurna da se Liamu dopada što ga ona konstantno hvali

Miley Cyrus sigurna da se Liamu dopada što ga ona konstantno hvali

147
SHARE

null

Miley je u nedavnom intervjuu još jednom istakla koliko je Liam zgodan i dodala kako je ona verovatno jedina devojka koja prosto “nudi” svog verenika drugim ženama.

U intervjuu za Cosmopolitan, Miley je govorila o golom Liamu u bazenu. “Bukvalno ga pogledam i pomislim ‘Stvarno si zgodan, dragi bože!’ Pre neki dan sam uključila grejače u bazenu pa je izbijala para a on je izašao, skinuo odeću i skočio u njega.” Pevačicu i glumicu mediji su sad upitali kako je Liam reagovao na njenu izjavu da ga ona praktično nudi drugim devojkama. “Sve te žene čitaju o seksu i časopisu Cosmo a ja im pričam o golom Liamu u bazenu. Sigurna sam da se to njemu dopada!”

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Kako je lijepa ja ne vjerujem…*ooo* …A tek kako zna nasmijati covjeka ma obozavam njen karakter! :P <3 *_*

  2. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Bravo napisi sta se desilo Rihanni,napao ju jedan “fan” i na nju bacio bocu jer se pomirila sa Chrisom,bjezajuci je zapela za ogradu i ozlijedila koljeno,te zavrsila u bolnici!*ooo* -.-”
    Al je na svu srecu izbjegla bocu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.