2206
Miley Cyrus se kaje što se ošišala? Pevačica priznala da želi ponovo...

Miley Cyrus se kaje što se ošišala? Pevačica priznala da želi ponovo da ima dugu kosu

2206
SHARE

miley c

Miley Cyrus priznala je da, nakon što je drastično promenila frizuru i svoju dugu smeđu kosu ošišala na kratko i ofarbala u plavo, sada želi ponovo da pusti kosu.

Nova frizura postala je deo njene sveukupne promene njenom imidža, i iako je nekoliko puta ponovila da se ne kaje što je to uradila, u jednom intervjuu ona je priznala da joj nedostaje duga kosa.
“Tajno je vučem svake večeri i pijem vitamine za rast kose, neću vas lagati. Ali nosiću kratku kosu dok god ne izraste. Volim dugu kosu i volim dobre ukrase za kosu, ali nemam na šta da ih zakačim”, rekla je ona.

miley

Miley je spomenula i svoj nedavni uspeh kada je proglašena za najseksepilniju poznatu ličnost u godišnjoj listi magazina Maxim, izjavivši da se osećala sjajno jer je osvojila ovu titulu sa kratkom kosom. “Naslovna strana Maxima i kratka kosa. Mislim da govorim u ime svih devojaka kada kažem da sam razbila taj stereotip.”
Uprkos tome što sada kaže da ponovo pušta kosu, Miley je nedavno priznala da trenutak kada ju je skratila označio početak promena u nejnom životu, te da se osećala sjajno kada se ošišala.

Izvor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. Imala je ona dugu kosu ali ne koliko na ovoj 2 slici,kracu,ali pola joj je eks. 1000% ce da pusti da joj bude kao sto je imala zadnji put kratku ono do ramena pa ce da uradi o5 eks. ali joj je nepravilno osisana pa dok saceka da joj ovo sa strane poraste :D

    • realno svi to rade,a ona se samo zezala sa jednim od najpoznatijih fotografa.inace za ove sto pisu da stavi ekstenzije,ona je kosu i skratila zbog toga,zato sto nije zelela vise ekstenzije da nosi,nego je htela svoju kosu,i zato je sad pusta,koja bi fora bila da stavi ponovo ekstenzije?i u pravu je sto se tice stereotipa,svi misle da je kratka frizura samo za decake,koliko su samo napali beyonce kad se osisala onako kratko,da je ona odmah drugi dan stavila ekstenzije.

  2. IVANA aman sine znam da je BEYONCE nego me mrzelo da trazim i Rihannu kad stavi ovk,ovo sam videla na fb sto radi BEYONCE pa sam kopirala odmah ovde,ali kazem i Rihana ovo radi pa nikom nista

  3. ovo joj je prirodna kosa, ali je slika dosta stara… imala je bas dugu kosu, pa se osisala do ramena, pa sad na kratko i ofarbala.. kad je majmun.. prelepa je bila <3 

  4. Nije ona imala dugu kosu sve joj bila nadogradnja mislim da je slika fazon 2010 tako nesto.Dokaz da je nadogradnja je u filmu so undercover

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.