Start Stars Hot News! Miley Cyrus se kaje što se ošišala? Pevačica priznala da želi ponovo...

Miley Cyrus se kaje što se ošišala? Pevačica priznala da želi ponovo da ima dugu kosu

SHARE

miley c

Miley Cyrus priznala je da, nakon što je drastično promenila frizuru i svoju dugu smeđu kosu ošišala na kratko i ofarbala u plavo, sada želi ponovo da pusti kosu.

Nova frizura postala je deo njene sveukupne promene njenom imidža, i iako je nekoliko puta ponovila da se ne kaje što je to uradila, u jednom intervjuu ona je priznala da joj nedostaje duga kosa.
“Tajno je vučem svake večeri i pijem vitamine za rast kose, neću vas lagati. Ali nosiću kratku kosu dok god ne izraste. Volim dugu kosu i volim dobre ukrase za kosu, ali nemam na šta da ih zakačim”, rekla je ona.

miley

Miley je spomenula i svoj nedavni uspeh kada je proglašena za najseksepilniju poznatu ličnost u godišnjoj listi magazina Maxim, izjavivši da se osećala sjajno jer je osvojila ovu titulu sa kratkom kosom. “Naslovna strana Maxima i kratka kosa. Mislim da govorim u ime svih devojaka kada kažem da sam razbila taj stereotip.”
Uprkos tome što sada kaže da ponovo pušta kosu, Miley je nedavno priznala da trenutak kada ju je skratila označio početak promena u nejnom životu, te da se osećala sjajno kada se ošišala.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR