285
Miley Cyrus: Britney Spears me kapira!

Miley Cyrus: Britney Spears me kapira!

285
SHARE

miley-072313-11

Miley Cyrus nahvalila je Britney Spears, rekavši kako je ona jedna od osoba koje razumeju kako je odrastati pred očima javnosti.

“Svi prolaze kroz fazu kad ne žele da ih ljudi slikaju svakog dana”, objašnjava Miley za Huffington Post. Britney nikad nije imala priliku da kaže ‘Prolazim kroz nešto u ovom trenutku i želim da se isključim.’ Ni ja to ne mogu da uradim, tako da je dobro što imam nju koja me razume.”

XRAY_072213_BDI_28629

Brit iza sebe ima dva propala braka i veridbu, ali Miley kaže da njena slavna koleginica ne treba time da se opterećuje. “Mislim da ne treba kriviti sebe. Nekad se život umeša u vašu karijeru, baš kao što se dešava svima.”

Autor: Life Content

33 KOMENTARA

  1. RiRi Navy ‘kakve se sve fufice porede sa brit ovo je strasnoo…’ procitaj jos jednom text bice da nisi razumela sta je Miley rekla ;) a ti loveit pa 1D slava ne moze da unisti akd su svega 2 godine pod zvezdicom,tako je i sa Jusom bilo od 2009 do 2012 :)

    • ja nzm da l’ se vi drogirate ili samo ne znate da citate.pitali su je za britney,i ona je rekla da je ona JEDNA OD OSOBA(STO ZNACI DA IH IMA VISE),uostalom oni svi hvale jedni druge medjusobno.mileyi demi su najbolje drugarice,demi kaze da je miley jedna od retkih osoba koja je uvek bila uz nju.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.