341
Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu

Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu

341
SHARE

Miley je juče viđena na bazenu jednog hotela u Majamiju gde joj je društvo pravio prijatelj i lični asistent Cheyne Thomas.

null

Nažalost, u američkim medijima odmah su se pojavile glasine kako se 19-godišnja pevačica i glumica predomišlja u vezi braka sa Liamom Hemsworthom, što je ona ljutito prokomentarisala na Twitteru. “Samo zato što sam verena ne smem da imam prijatelja suprotnog pola? Zar ne mogu imati pomoć prijatelja dok radim po ceo dan?”

null

“Volim svog verenika i on voli mene”, dodala je Miley. “Sve ostalo su gluposti. Imaćemo srećan život i niko nam to ne može oduzeti!

21 KOMENTARA

  • to miley tako se radiii pusti sta svi oko tebe pricajjjuuu ….imaj svoj cilj i idi prema njemuu……dusa…mozda ih ima ljubomornih sta znas……<3<3<3

 1. Kad Miley donira novac, pomogne bolsenoj djeci i kad štiti prava životinja ili kad bilo šta dobro uradi, novinari ništa ne pišu o njoj. Kada izađe sa svojim muškim PRIJATELJEM odmah se raspišu da  ima problema u vezi… Kad ne radi ništa novinari moraju nešto izmisliti ne bi li joj pokvarili sreću. :S

 2. JBMCKPHPVD1D. potpisujem -,- nmg da prihvate da je srecna sa Liamom i da imaju”normalan zivot”pa stalno izmisljaju lazi o njoj…haha kao da cu da poverujem”nista dok ona ne izjavi ili objavi” MILEYY <3333

 3. imam istu situaciju kako kod miley -.-‘ ( samo bez novinara >.< haha ) 
  danas stavrno zensko ne moze da ima prijatelja supr. spola sutra odmah kruze price da ste u vezi da  ste se fatali je*avali ili sta vec -.-' 

 4. novinari ostavite je vise na miru!,samo izmisljate neke gluposti!Miley je super devojka i divna osoba nije varalica kao neke od slavnih devojaka koje nisu pri cistoj svesti………..(da ne navodim,dosta sirite gluposti o njenoj vezi,njena veza je savrsena,i ona Liam su divan par)MIAM 4ever!

 5. @JBMCKPHPVD1D,slažem se sa tobom.
  Kad Justin nešto lijepo uradi,odmah je to prva vijest na Bravu,a kad Selena lijepo izgleda također.O Miley se uvijek piše ”što kraće to bolje,”Liam i Miley imaju problema u vezi” itd.A ima toliko lijepih stvari o njoj da se napiše.

 6. Miley je najbolja!!Nijedna strana pewacica nije kao ona!BRAVO mogao bi da odgoworis na pitanje o BRAVO specijalu Miley Cyrus!

 7. Ajde bre, ostavite je na miruu… 
  Miley i Liam se volee i ostavite ih na miruuu..!!
  Kako je zgodnaaaaa brt gledajte ovo *_______________________________________________________________________–*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.