817
Miley Cyrus priznaje: Odbija uloge zbog Liama

Miley Cyrus priznaje: Odbija uloge zbog Liama

817
SHARE

Pre nego što prihvati neku ulogu Miley dobro razmisli jer ne želi da priređuje stresove Liamu ili mu povredi osećanja na neki način.

null

Govoreći u intervjuu za radio šou Ryana Seacresta, ona je rekla: “Odbijala sam scenarija jer ne samo da su činili da se ja osećam neprijatno, već mislim da niti jedna karijera nije vredna toga da priređujete stresove osobi koju volite. Zato, oboje postavljamo granice jedno drugom.”

null

Liam je postao itekako poželjan među devojkama otkako je dobio ulogu u “Igrama gladi”, a Miley priznaje da se oseća bolje sad kad su vereni. “U ovom trenutku smo vereni, otprilike zauvek. Da sam mu devojka i da se se sve ovo izdešavalo, osećala bih potrebu da pokažem da je on moje vlasništvo.”

FOTO: SIPA

196 KOMENTARA

  1. gluupaca! pre je bila prelepa, sada preruzna guska ajd sada dislajk svi Smileri ili kako se vec zovete pre sam je obozavala, a sad je mrzim! ne, ja nisam hejter, ali jednostavno……….

  2. She is so beautiful girl,She has a good soul,I like u @mileycyrus my dream,life—–simply She is a star on the sky……………..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.