Start Stars Hot News! Miley Cyrus priznaje: Ipak peva o drogi u pesmi “We Can’t Stop”!

Miley Cyrus priznaje: Ipak peva o drogi u pesmi “We Can’t Stop”!

SHARE

Miley Cyrus Leaving Her London Hotel

Miley Cyrus po svaku cenu pokušava svima da dokaže kako više nije ona devojka koju smo svi voleli kao Hannah Montanu, a sad to ponovo čini šokantnim priznanjem.

Ne tako davno, Miley je pričala kako su smešne optužbe da ona u svom novom singlu peva o jednoj vrsti droge (u slengu je zovu Molly) već da u stvari kaže Miley. Međutim, ona je sad ispričala potpuno drugačiju priču. “Sve zavisi od toga ko ste. Ako imate deset godina, onda reč glasi Miley, ako ste stariji, onda znate o čemu pričam. Samo sam želela da pesma dospe na radio, već su je dovoljno cenzurisali”, otkriva Miley. “Mislim da je ljudima teško da shvate kako sam odrasla. Možete me izguglati i shvatiti kakve su mi namere – znate šta taj stih poručuje”, zaključila je Miley.

Miley Cyrus Leaving Her London Hotel

Izgleda da Miley drugačije shvata svoje odrastanje od recimo Taylor Swift, Demi Lovato ili Selene Gomez koje i dalje više vole da pišu pesme o ljubavi i problemima mladih devojaka. Nama se čini da baš to njihovo ponašanje čini zrelijim od onoga što trenutno radi Miley.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR