252
Miley Cyrus priznaje da u njenoj i Liamovoj vezi nema romantike

Miley Cyrus priznaje da u njenoj i Liamovoj vezi nema romantike

252
SHARE

miley liam

Iako je njihova veza sada jača nego ikad, pošto su prošli kroz problematičan i buran period, Miley Cyrus je otkrila da njenom dečku Liamu Hemsworthu nedostaje malo kavaljerstva i romantike.

Slavni par koji se prošle godine verio susreli su se sa problemima i glasinama o raskidu u proteklom periodu, ali čini se da su uspeli da reše sve nesuglasice i da su ponovo u ljubavi. Ipak, Miley je u intervjuu za BBC Radio 1 rekla da je njihova veza daleko od romansi koje viđamo u romantičnim filmovima. “Devojke padaju u depresiju gledajući takve filmove. Ne mogu da gledam Leonarda DiCapria a da ne postanem depresivna. Verena sam za glumca, pa znam da tako nešto ne postoji. Više je kao: ‘Hej, dušo, jedan od pasa se pokakio na pod'”, ispričala je ona.
Miley je objasnila i zašto nju i Liama ne vidimo često kako razmenjuju nežnosti u javnosti, izjavivši da je nervira kada vidi ljude kako se ljube.

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. ne mora da znaci da je samo sex.ti mozes da volis nekoga i da mu to ne pokazujes svakog dana,zato sto on to zna.i dovoljno je sto su zajedno,to znaci da im je i dalje stalo.

  2. Ha ha ha…Ipak sam mislila da je Liam malo romantičniji ali nmvz…Važno je da se to Miley sviđa ;)Drago mi je što su zajedno!#MIAM power bree ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.