Start Stars Hot News! Miley Cyrus priprema paklenu osvetu Liamu Hemsworthu?

Miley Cyrus priprema paklenu osvetu Liamu Hemsworthu?

SHARE

null

Situacija vezana za Liama i Miley menja se iz sata u sat – tabloid RadarOnline tako prenosi kako će Miley prirediti pravi pakao Liamu pre nego što uopšte pomisli da mu se vrati.

“Verovatno će ponovo biti zajedno, ali Miley mu sad priređuje pakao i pokušava da ga ponizi u javnosti”, prenosi jedan insajder. “Uvek su se svađali zbog njenog društva i konzumiranja alkohola pa se Liam uvek osećao loše kad nije bio kući da je nadgleda. Plus, Miley ne izgleda toliko privlačno ovih dana a Liamu se takav izgled ne dopada.”

 photo sipa_00652495_000256_zps549b3fbf.jpg

Dok su Smileri nezadovoljni zbog glasina o raskidu para, Liamovi agenti veruju da je ovo sjajna vest. “Liamova PR kompanija godinama ga moli da raskine s Miley. Misle da ona jako loše utiče na sliku o njemu. Mogao bi da bude velike zvezda kad ne bi bio s njom. On puno radi ali mediji ga pitaju jedino o Miley što ga frustrira. Ako se Miley pita, njih dvoje biće ponovo zajedno – ona je luda za njim. Ipak, Liam je sad daleko od nje i možda shvati da ona nije prava devojka za njega. To je ono što plaši Miley.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR