280
Miley Cyrus priprema paklenu osvetu Liamu Hemsworthu?

Miley Cyrus priprema paklenu osvetu Liamu Hemsworthu?

280
SHARE

null

Situacija vezana za Liama i Miley menja se iz sata u sat – tabloid RadarOnline tako prenosi kako će Miley prirediti pravi pakao Liamu pre nego što uopšte pomisli da mu se vrati.

“Verovatno će ponovo biti zajedno, ali Miley mu sad priređuje pakao i pokušava da ga ponizi u javnosti”, prenosi jedan insajder. “Uvek su se svađali zbog njenog društva i konzumiranja alkohola pa se Liam uvek osećao loše kad nije bio kući da je nadgleda. Plus, Miley ne izgleda toliko privlačno ovih dana a Liamu se takav izgled ne dopada.”

 photo sipa_00652495_000256_zps549b3fbf.jpg

Dok su Smileri nezadovoljni zbog glasina o raskidu para, Liamovi agenti veruju da je ovo sjajna vest. “Liamova PR kompanija godinama ga moli da raskine s Miley. Misle da ona jako loše utiče na sliku o njemu. Mogao bi da bude velike zvezda kad ne bi bio s njom. On puno radi ali mediji ga pitaju jedino o Miley što ga frustrira. Ako se Miley pita, njih dvoje biće ponovo zajedno – ona je luda za njim. Ipak, Liam je sad daleko od nje i možda shvati da ona nije prava devojka za njega. To je ono što plaši Miley.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Kayne West,Rihanna,Christina Perri and Rita Ora ^-^ Vannesa Hudgens

    Da sigurno!-.-” Nemate pametnija posla vec izmisljati lazi o drugim ljudima i zagorcavati im zivot! :O

  2. Nisam ovde da hejtujem, volim Miley i njene filmove, ali msl. da se jako promenila, i mislim da je Liam nekim delom u pravu. Moje misljenje.

  3. mislim da je ovaj clanak najveca glupost, tipa bude sa nekim u vezi dve godine i vere se, posvadjaju se jednom i ona mu sprema ‘paklenu osvetu’. just stupid.

  4. Miley zasluzuje nekog boljeg! Uostalom zasto se svi toliko trude da ocrne Miley? On je taj koji je nju prevario! I normalno da ce ga mediji pitati samo o njoj,jer je Liam imao jednu znacajnu ulogu,a proslavio se zbog Miley i zbog njegovog brata Chrisa!Sada mi je zao sto nije istina ono sto je Perez napisao da je Miley bila sa Edom Westwickom! GO MILEY!

  5. znaci shvatila sam,nemaju drugi zivot,i hoce da naskode nekom kome je veza u savrsenom redu!! bravo bravoooo.. a za one iz medija a dok je miley bila na vrhuncu karijere i kad ga je”jednim delom proslavila”tad niko nista nije pisao jeli??i gde nestadose svi oni naslovi o tome koliko se liamu svidja mileyna nova frizura,kako su joj oci sad izrazajne i bla bla??? -,-‘

  6. Meni nije jasno otkud vama to? Jedan insajder je ovo, jean insajder je ono dosadno ste više, ne pišite nešto što nije istina, vu mediji nemate pametnijeg posla nego pokazati lošu sliku o nekoj poznatoj lilčnosti -_-

  7. Bio bi velika zvezda da nije sa miley,BOZE PA ON JE POSTAO POZNAT POSLE THE LAST SONGA, I ZBOG MILEY A TEK POSLE JE NJEGA PROSLAVIO THE HUNGER GAMES!!! JA NE VERUJEM U NISTO DOK MILEY I LIAM NE POTVRDE NESTO OD TOGA!!!

  8. priprema mu paklenu zaveru, a ovamo zeli da se pomire(ako su se uopste i svadjali)wtf??A sto se tice izgleda, Miley je izjavila da se Liamu svidja njen friz……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.