Start Stars Hot News! “Miley Cyrus, potraži stručnu pomoć”

“Miley Cyrus, potraži stručnu pomoć”

SHARE

Drew Pinsky, slavni doktor koji se brine o lečenju slavnih od zavisnosti, apelovao je na Miley Cyrus preporučivši joj da ode na lečenje od zavisnosti. Nakon što je snimak na kojem ona puši travu obišao svet, Drew je procenio kako slavna devojka pokušava privući pažnju roditelja nakon što su oni objavili da se razvode.

Ceo skandal s naduvanom Miley obišao je svet nakon što je TMZ objavio snimak na kojem ona puši halucinogenu biljku. Pevačica se odmah našla na udaru grupa koje nastoje sprečiti širenje zavisnosti među mladima.

Smatraju da je Miley loš uzor za brojne mlade obožavatelje. Pinsky smatra kako je njeno ponašanje izazvano razvodom Mileyinih roditelja. “Svi znamo da će ona sada pokušati privući pažnju zbog razvoda svojih roditelja. Takođe, depresija se manifestuje na razne načine. Tinejdžeri se ne nose s depresijom kao odrasli. Dok ćemo se mi povući u sebe i plakati, oni će postati iritanti, eksperimentisaće će s drogom i uvlačiti se u razne nevolje”, izjavio je doktor, koji smatra da ona treba dobiti stručnu pomoć jer ovako neće ići dalje.

OSTAVI KOMENTAR