233
Miley Cyrus poslala poruku podrške Lorde nakon što su je Smileri napali...

Miley Cyrus poslala poruku podrške Lorde nakon što su je Smileri napali na Twitteru

233
SHARE

lorde

Pevačica Lorde, koja je nedavno postigla neočekivani uspeh zauzevši prvo mesto na top listi u SAD sa svojom pesmom “Royals”, nije stigla ni da uživa u svom u svom dostignuću pošto je dobila pretnje i uvrede od fanova Miley Cyrus.

Naime, Lorde je nadmašila Miley i njenu pesmu “Wrecking Ball”, koja je prethodno zauzimala prvo mesto, što je naljutilo Smilere pa su 16-godišnjoj pevačici sa Novog Zelanda poslali brojne ružne poruke na Twitteru.

miley c

“Zauzela sam prvo mesto na iTunesu u SAD. Srećna sam, makar to trajalo samo sat vremena. Loša strana svega toga je što mi Mileyni fanovi govore da će da izbodu moj truli leš”, napisala je Lorde na Twitteru. Da ironija bude još veća, ona je prošlog meseca pohvalila Mileynu novu pesmu i pokazala da je i ona njen veliki fan. Kada je njena starija koleginica videla da njeni obožavaoci prete Lorde, odmah se oglasila: “Zašto su ljudi tako bezobrazni? P.S. Tvoja muzika je sjajna”, napisala je ona.

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Neki fanovi stvarno preteruju,pa i ja sam smiler,ali sam za razliku od nekih normalna,pa ne pretim.Preteruju,Miley je prva na zvanicnoj listi.Meni je dovoljno.

  2. Ovako ja zelim biti pjevacica imam 16 godina i imam 78 napisanih pjesama molim vas lajkujte svi komentar koji bi mi pomogli i dosli mi na koncert . trudim se mnogo <33333333

  3. Ako cemo iskreno,pesma Royals je postala poznata samo po tome sto ju je Selena pevala na svojim koncertima na SD turneji

    • E bas nije! Ja sam je cula ovde na Bravo casopisu, a tek juce sam videla da je Selena pevala na svom koncertu! A i juce sam cula njenu novu pesmu na tumblru, a ne tako sto su druge poznate osobe pevale na svom koncertu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.