321
Miley Cyrus poručuje: Nisam Biebsova prijateljica, previše sam zrela za njega!

Miley Cyrus poručuje: Nisam Biebsova prijateljica, previše sam zrela za njega!

321
SHARE

Miley Cyrus Performs On The "Today" Show

Miley Cyrus provodila je dosta vremena sa Justinom u prethodnih par meseci, ali pevačica ističe kako njih dvoje nisu prijatelji jer je ona mnogo zrelija od njega.

Miley je od Jusa starija samo dve godine ali smatra sebe mnogo zrelijom jer je od ranog detinjstva pred kamerama. “Da li sam Justinova prijateljica? Možda malo, ali u stvari ne. Nisam mnogo starija od njega, pa mi je glupo da se ponašam kao njegova mentorka. Ali sam mu mentor na neki način, jer se bavim ovim već jako dugo vremena”, rekla je ona časopisu The Sunday Times, ističući time da smatra kako Jus nije na njenom nivou.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

34 KOMENTARA

  1. okej,Smiler sam ali sam uvijek i zauvijek na Justinovoj strani i imam da kažem HAHAHAHHAHAHAH nije zrelija od njega ništa mnogo, on joj je pomogao kad je prekinula sa Liamom, tako da.. neka razmisli šta govori :)

  2. Justin joj nije pomogao oko Liama. Ne izmisljajte gluposti BELIEBERI.
    Ona je rekla da je na neki ancin mentorka jer zna o svetu pred kamera odrasla je tako. On je tako rec “Nov” NO H8

  3. SE VI DROGIRATE…ONA JE U TOM POSLU OD 10 GOD SAMO NIJE BILA TOLIKO POPULANRNA NA DIZNIJU JE POCELA DA GLUMI SA 13 GOD A SA PETNAEST JE VEC BILA MILIONERKA….MNOGO DUZE JE U TOM POSLU OD JUSTINA I PROSLA JE PERIOD KROZ KOJI ON TRENUTNO PROLAZI….SAMO CITAJTE MAJLIN PORTAL OD PRE GOD DANA I VIDECETE DA JE PRAVILA ISTE GRESKE KOJE ON SAD PRAVI…. I ZATO NE GUBITE SE :)

  4. @kalimerothe AJMO TIĆKA OBJASNI AHHAHA
    ne realno, Miley nije zrelija od njega, čak šta više, na istom su nivou. Ne znam šta joj bi da samo odjednom tako nešto kaže…

  5. AHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHA ONA JE PRSLA SKROZ..JUSTINU I NE TREBA DRUGARICA KOJA JE KURVA I KOJA SE SNIMA GOLA U SPOTU.. :P

  6. ček, ček…Mene samo zanima kako ona ovakva ima fanove….Aloo ovde koliko vidim ima samo dva Smajlera. NEĆU JA DA VAM BIRAM IDOLA ALI ONA NIJE NORMALNA, ONA JE DEVOJKA PUKLA, AL’ OZBILJNIJA SAM NEGO IKAD. NEK SE LEĆI, NJOJ TREBA POMOĆ, ONA JE U DEPRESIJI I NIJE NORMALNA, NEK SE POSAVETUJE S NEKIM, AKO OVAKO NASTAVI MOŽE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO, A BOGAMI MOŽE I NEKO DA JE UBIJE, NAJOZBILJNIJE VAM TO KAŽEM. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.