746
Miley Cyrus ponovo napada Disney zbog “Hannah Montana”: Nisu mi dozvoljavali da...

Miley Cyrus ponovo napada Disney zbog “Hannah Montana”: Nisu mi dozvoljavali da odrastem!

746
SHARE

USA : TV Series "Hannah Montana"

Miley Cyrus smo zavoleli zahvaljujući seriji “Hannah Montana”, ali glumica i pevačica u poslednjih par meseci izuzetno negativno govori o svojim iskustvima iz tog perioda.

USA : TV Series "Hannah Montana"

Miley kaže da joj je najviše smetalo što su je u Disneyu terali da se pretvara kako je dobra devojka, iako je u stvarnosti potpuno drugačija. “Mislim da su ljudi već znali da sam u stvarnosti potpuno drugačija”, priča Miley za Daily Star. Ona kaže da se za razliku od svojih koleginica koje su radile za Disney, poput Selene Gomez ili Demi Lovato, nikad nije imala želju da se uživi u svoju ulogu. “Nikad se nisam pretvarala da sam toliko dobra kao što je pisalo u scenariju. Disney vas tera da ne odrastete, ali to ne možete učiniti pravim, normalnim ljudima.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

57 KOMENTARA

  1. @Bravo pisi o ovome suta,posto svi pisu kako joj je lepse bilo sa duzom kosom,evo pusta je,i to je i pre rekla https://twitter.com/MileyCyrus/status/367047948133072896

  2. Ona moze da se stidi svoie uloge, i da prica sta.hoce za Hannah Montana, ali to je jedna od najjacih serija koje sam gledala! Svaka epizoda je urnebesna i trebalo bi da se ponosi tom serijom! 

  3. OK,jeste bila pod velikim pritiskom,ali niko je nije tjerao da ide na audiciju i da glumi u toj seriji,zasto ovo nije rekla ranije,nego sada kada se obogatila i proslavila…Da nije bilo te serije danas bi bila niko i nistaaaaaaaa… -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.