183
Miley Cyrus pobegla s Twittera “glavom bez obzira”

Miley Cyrus pobegla s Twittera “glavom bez obzira”

183
SHARE

Glumica i pevačica Miley Cyrus, poznata po svojoj ulozi u seriji “Hannah Montana”, progovorila je u intervjuu za Parade o svojoj novoj ljubavi Liamu Hemsworthu, a otkrila je i zašto je pobegla s Twittera “glavom bez obzira”.

“Kad mi je bilo osam godina, ljudi su govorili: `O, moj Bože, ona je luda! Što li će tek biti kad će imati 17?` Pa, evo, sa imam 17 i sasvim se dobro držim”, navela je Miley te otkrila kako je svoj Twitter profil izbrisala nakon što je napisala kako veruje u gay brakove jer smatra da svako treba imati pravo na ljubav, a potom dobila poruku punu mržnje.

“Liam mi je postao najbolji prijatelj. Volim ga. Stvarno me poštuje. S obzirom da je iz Australije, nije pojma imao da sam zvezda. Imala sam prilike predstaviti mu se onakvom kakvom jesam jer nije imao predrasuda o tome kakva bih trebala biti”, ispričala je Miley koja obožava Dolly Parton i Lady Gagu.

17 KOMENTARA

  1. SAMO JEDNO ĆU REĆI-MILEY IS THE MOST BEAUTIFUL GIRL ON WORLD AND SHE IS THE QUEEN OF POP AND ROCK!!!!!!!!!!MILEY THE BEST.I LOVE YOU MILEY-MY BABY!!!!!

  2. Pazite ovako.Miley je THE BEST!Onaj ko sa tim nemože da se pomiri i izađe na kraj nek-ĆUTI!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.