1015
Miley Cyrus planira venčanje s Liamom Hemsworthom

Miley Cyrus planira venčanje s Liamom Hemsworthom

1015
SHARE

Miley Cyrus navodno se pomirila s dečkom Liamom Hemswortom, ali par je ovog puta odlučio otići i korak dalje. 17-godišnja pevačica i australijski glumac odlučili su se venčati, a par je posebno ohrabrilo dopuštenje njenog oca, country pevača Billyja Raya Cyrusa. Navodno je Billy vrlo ponosan i zadovoljan kćerkinim izborom, jer se nada da će je brak smiriti. “Billy Ray u potpunosti podržava venčanje, ali želi da pričekaju da Miley napuni 18 godina”, kaže izvor za National Enquirer.

“Ima jako dobro mišljenje o Liamu i vidi sebe u njemu. Obojica se odnose zaštitnički prema Miley i obojica žele da ona bude srećna”, tvrdi izvor. Zaljubljeni par navodno planira venčanje 2011. godine, jer će do tada oboje biti punoletni. Miley će sledećeg meseca napuniti 18, a Liam ima 20 godina. Prekinuli su početkom ove godine, a Miley je navodno molila Liama da joj se vrati. U tome je imala svesrdnu podršku svog oca. “Mnogo ljudi misli da je Billy stao između Liama i Miley, ali to je daleko od istine. Billy je želeo da se Liam vrati i sve je vreme pružao podršku svojoj kćerki dok je patila zbog njega”, kaže izvor.

37 KOMENTARA

  1. ako niste procitalii, vencanje ce biti 2011.god ona ce onda punitii 19 a on ce imatii 21 god….ako hocee nek se vencajuu !!!!!!!!!!!!!!!

  2. hahaha ………bilo bi sjajno …….ali ako to mora da se ceka do 2011 …..pa miley ce biti sa nekim drugim a liam ce biti njena proslost ,….realno …..

  3. vi niste normalni! pogledajte malo po nekim zvanicnim americkim sajtovima,ili youtube-u! od danas su zvanicno raskinuli! 

  4. ja miley volim i daj boze da se veqaju za liam i zelim da imaju strece i miley je najbolja pevacica bey i love you mileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i am blertah

  5. miley i love you i am blertah i bay miley i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bayyyyyyyyyyyyyyyyyy jakoooooooooooooooooooooooo siiiiiiiiiiiiiiiiiiii slatkaaaaaaaaaaaaaa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.