207
“Miley Cyrus ozbiljno razmišlja o raskidu”

“Miley Cyrus ozbiljno razmišlja o raskidu”

207
SHARE

169M&Liam

Miley Cyrus i njen verenik Liam Hemsworth i ranije su imali svađe, ali američki mediji tvrde kako je su sad stvari ozbiljne i da je Miley ovog puta jasno poručila kako joj je svega dosta.

Kako prensoe navodno dobro obavešteni izvori, Miley je odlučila da više ne prati Liama na tviteru jer se sa njim sukobila oko planova za ovaj vikend. Dok je ona želela da bude sa svojim verenikom, on je odlučio da poseti boks meč u Las Vegasu, što je prelilo čašu. “Prestala je da ga prati i poslala poruku kako ovog puta zaista ozbiljno razmišlja o raskidu. Oni su imali svađe i ranije, ali to nisu pokazivali u javnosti. Ovom porukom sve je podignuto na viši nivo.” Međutim, isti insajder podseća da je Miley već više puta pretila raskidom. “Svaki put kad se posvađaju, Miley kaže svima kako je sve gotovo, a onda ga ipak prihvati nazad. Ne bi me začudilo ukoliko se ipak pomire.”

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Sta ima njoj da bude dosta!? Ona je postala ku’va sa twerkingom i golotinjom u spotovima. I jos VMAs! Sta je radila! Gde je ona Miley sa dugom kosom i prelepim osmehom. Ona Miley iz LOLa. Sramota sta je uradila sa sobom!

  2. e njih dvoje su  previse smorili,nek raskinu ili nek se uda za njega i zavrse,smorovi -.-

  3. daj boze da pusti kosu i bude predivna kao i pre,na sta lici ko neka ku*vetina uffff bole me oci od nje…samo da se opameti inace ce naje*ati

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.