Start Stars Hot News! Miley Cyrus otkriva: Mojih pet omiljenih ženskih izvođača

Miley Cyrus otkriva: Mojih pet omiljenih ženskih izvođača

SHARE

iHeartRadio Ultimate Pool Party Presented By VISIT FLORIDA At Fontainebleau's BleauLive - Backstage

Miley Cyrus gostovala je portalu Billboard.com gde je govorila o svojim koleginicama iz muzičke industrije, otkrivši ko su njeni uzori.

wenn20205735

Na peto mesto Miley je stavila pevačicu i tekstopisca Beth Hart o kojoj je rekla: “Ona je jedan od najboljih glasova, svih vremena. Četvrta pozicija pripala je Nicki Minaj a na trećem mestu je Lil Kim za koju kaže: “U svom prošlom životu, osećam da sam to bila ja. Mislim da je Lil osoba koja sam i ja iznutra. Ona me usrećuje…jednostavno je volim. Ne mogu da sprečim sebe da je volim.”

Joan-Jett-David-Shankbone-2010-NYC

Drugo mesto na listi pripalo je Joan Jett. “Kad sam odrastala, uvek sam želela da budem kao ona. Za mene, ona predstavlja jedno drugačije vreme kad žene nisu mogle da budu tako opasne kao ona. Ona nam je svima utrla put, tako da zato moramo da je poštujemo”, objašnjava Miles.

Dolly Parton in the 1970s

Na prvom mestu za nju je kantri legenda, Dolly Parton: “Ona mora biti prva, jer ona je moja kuma, a izgleda kao Barbika, volim to. Ona je legenda, a njega muzika predstavlja moje celo detinjstvo. Ona je najposebnija osoba na svetu.” Sigurni smo da Miley to i misli – uostalom, ne tako davno ona je obradila veliki hit Dolly Parton, Jolene.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR