505
Miley Cyrus ostala bez naslovnice Vogue-a zbog nastupa na MTV VMA

Miley Cyrus ostala bez naslovnice Vogue-a zbog nastupa na MTV VMA

505
SHARE

miley c

Kontroverzni nastup Miley Cyrus na MTV VMA koštaće popularnu pevačicu naslovne strane na čuvenom magazinu “Vogue”, pošto je urednica ovog lista Anna Wintour navodno zabranila objavljivanje Mileyine fotografije na naslovnici.

Naime, prema rečima izvora, Anni se ovaj nastup nimalo nije dopao, te je promenila mišljenje o Miley i odlučila da ona ne zaslužuje da se nađe na naslovnoj strani, iako su fotografije već snimljene. “Anni je cela ta stvar bila bezukusna”, kaže izvor za Daily Mail, i dodaje da više ne ceni pevačicu kao ranije, pošto su njeni planovi bili da od nje napravi ikonu stila nakon što je krasila decembarsko izdanje magazina. “Ona je zbog Mileynog nastupa odlučila da naslovnica treba da bude drugačija”, dodaje izvor.

Izvor: Life Content

69 KOMENTARA

  1. Svako djelovanje nosi posljedice. Pametna neka žena.

    P.S. Zar se morate dopisivati na svakoj mogućoj objavi? Pobogu, postoji čet!!! Dođem da vidim komentare vezano za post i samo vidim šta ima novo kod vas -.-“

  2. Stvarno se svi bezobrazno ophodite prema Miley! Svi! Pre sam mislio da nešto nije u redu sa njom nakon nastupa na VMA, ali sad shvatam da nešto nije u redu sa vama! Šta je devojka toliko pogrešila, šta vam je uradila, da li vam je nanela nekakvo zlo? Ti Amerikanci su stvarno jedan preosetljiv i zao narod! Ne podržavam ono guženje na sceni i one pipkane, ali od vaše stran, preterali ste ga. Sad će ona da propati pola života zbog tog nastupa nedužno! Svi gledaju kako se ona oblači, da li puši travu, da li raskida i miri se sa dečkom… a njen talenat? Šta se desilo sa njenim izuzetni dobrim pevanjem i savršenim talentom?! Zbaoravili ste na njega, naravno. I Liamovi roditelji i njegova “nevina” braća ga samo odvraćaju od njega, i samo mu govore da je ona zlo! Da li je ovu devojku neko pogledao iznutra, kakva je ona osoba? Puno je propatila zbog slave a niko neće da joj pomogne…. toliko o tome koliko je ljudska rasa zalužila da živi…

  3. @River Brate, mi se dopisujemo svidelo se to vama ili ne, mada probaćemo sad da se dopisujemo na nebitinim postovima.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.