120
Miley Cyrus odustala od filma “Bonnie & Clyde”, Tish Cyrus otkrila razlog

Miley Cyrus odustala od filma “Bonnie & Clyde”, Tish Cyrus otkrila razlog

120
SHARE

Mileyina mama Tish nedavno je pokrenula svoj blog na kojem piše o dešavanjima u njenoj porodici, pa je tako razjasnila i najnoviju Mileyinu odluku.

null

“Ćao društvo, želela bih da vam kažem šta se dešava sa Bonnie and Clyde projektom”, počela je svoj tekst Tish. “Miley i ja smo dobile scenario pre nekog vremena. Oboje volimo istoriju Bonnie i Clyde i svideo nam se scenario. Mislim da je za Miley ideja da igra Bonnie vrlo zabavna i izazovna, a to je ono što uvek tražite u likovima.”

null

“Nikad nije bilo potvrđeno da će ona igrati Bonnie, samo je bila pregovorima ukoliko se ispostavi da je tajming dobar i može da se uklopi s njenim muzičkim projektom. Nažalost, projekat je odložen na neko vreme a ona je sad u procesu pravljenja muzike, što joj je uvek prioritet. Kao što kažu…tajming je sve!! Dobra vest je da Miley uskoro možete videti na televiziji, samo pogledajte ‘Dva i po muškarca’ 18. oktobra”, zaključila je Mileyina mama.

7 KOMENTARA

  1. pa dobro.naci ce ona neku dobru ulogu.bolje joj ide pevanje od glume,al’okk!ne svidja mi se kako se obukla!!!! ;)

  2. preslatka je ali buckasta O.o ok ne vidis dobro….i ovde ne pise da miley ne zeli tu ulogu niti da je nece prihvatit vec samo da je odlozena na neko vreme,mozda bas bude glumila,jedva cekam dva i po muskarca aww *-*

  3. presweet,jos nema sminke,vidi se da je prirodna,a ne znate kkako vam je kad vam ovaj objektiv u oci udare,odvratno.. :) P.S Izaso je deo s Two and HAlf Men’ prevrh je a i Bila je kod Jay Lena sinoc,extra jee <33 joj! ocemo miley cyrus special.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.