501
Miley Cyrus odbacuje svoje stare hitove: Volela bi sve da ih izbriše!

Miley Cyrus odbacuje svoje stare hitove: Volela bi sve da ih izbriše!

501
SHARE

article-2373613-1AEF7BAA000005DC-546_634x819

Miley Cyrus još jednom je poručila javnosti kako bi bila najsrećnija kad bi svi zaboravili da je ikad snimala seriju “Hannah Montana” ali i hitove kao što je “Party in the USA”.

Miley po svaku želi da dokaže kako je odrasla pa ističe da je njen novi singl “We Can’t Stop” tek najava za sve luđe stvari koje dolaze. “Sve će se promeniti. Svima sam rekla kako bih najradije pobrisala sve svoje pesme na iTunesu i počela iznova”, kaže Miley za Capital FM.

article-2373613-1AEF7B0B000005DC-475_634x628

Iako Smileri rado pevuše njene stare hitove, Miley više nema nikakvu želju da ih izvodi. “Osećam da sam sad potpuno nova umetnica – i želim to i ljudi shvate. Stvaram ovaj zvuk koji je svojstven samo meni i drago mi što su mi svi pružili tu priliku. Imamo neke lude stvari na albumu. Imam pesme koje su balade, koje govore o tome da dolazim iz Nešvila. Sve je kao kantri, a onda postaje urbano, ali istovremeno i pop. Dobro je izmešati ta tri sveta i napraviti nešto što je samo moje”, zaključila je Miley. Da li to znači da na njenoj predstojećoj turneji fanovi neće čuti neke od starih pesama?

Autor: Life Content

32 KOMENTARA

  1. vrijeđa mi jessie j jer je jessie napisala party in the USA. svi znamo da jessine pjesme imaju duboku pouku. jessine pjesme su spasile mnoge živote, ali dobro skrenuh sa teme. mislim da je malo nezahvalna, jer su je te stare pjesme zapravo proslavile, a ako ćemo govoriti o pravoj umjetnosti u muzici, onda je tu kralj justin timberlake. njegova muzika, znači pjesme i spotovi su prava umjetnost. njega malo ko može nadmašiti. ;) i da, postoji proces koji se naziva odrastanje i sazrijevanje, ali to ne podrazumijeva pjevanje o drogama ;) ovo je moje mišljenje, pa vi sad shvatite kako želite.

  2. Stara Miley mi se mnogo vise svidjala. Ne mogu da se naviknem na sve te promene. Volela bih da se vrati stara Miley. Ne razumem cemu promene, kad je on zahvaljujuci staroj Miley postala slavna, I ta stara Miley se svima svidjala.I kad kaze da je odrasla to znaci I da je postala ozbiljnija, a ne ludja. Stvarno mi nije jasno zasto to radi. Po meni se upropascava. Niko ne voli zvezde koje pevaju o drozi. To je nesto odvratno. Necu prestati da volim Miley, ali cu je svakako manje voleti nego pre…

  3. Ta “stara Miley” kako je vi nazivate je bila obican proizvod,cista komercijala.Ona sada radi ono sto zeli,svidjelo se to ljudima ili ne.Vise nije toliko komercijalna,nju cak fanovi tjeraju da promovise pjesmu i novi album.Pogledajte samo na twitteru pa sami zakljucite.

  4. Pesme ”Lilac wine”, ”Look what they done to my song ma” i ”Jolene” koje je Miley prepevala zvuce mnogo dobro, volela bih kada bi ona radila takvu muziku…stvarno bi bilo strava!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.