Start Stars Hot News! Miley Cyrus odbacuje svoje stare hitove: Volela bi sve da ih izbriše!

Miley Cyrus odbacuje svoje stare hitove: Volela bi sve da ih izbriše!

SHARE

article-2373613-1AEF7BAA000005DC-546_634x819

Miley Cyrus još jednom je poručila javnosti kako bi bila najsrećnija kad bi svi zaboravili da je ikad snimala seriju “Hannah Montana” ali i hitove kao što je “Party in the USA”.

Miley po svaku želi da dokaže kako je odrasla pa ističe da je njen novi singl “We Can’t Stop” tek najava za sve luđe stvari koje dolaze. “Sve će se promeniti. Svima sam rekla kako bih najradije pobrisala sve svoje pesme na iTunesu i počela iznova”, kaže Miley za Capital FM.

article-2373613-1AEF7B0B000005DC-475_634x628

Iako Smileri rado pevuše njene stare hitove, Miley više nema nikakvu želju da ih izvodi. “Osećam da sam sad potpuno nova umetnica – i želim to i ljudi shvate. Stvaram ovaj zvuk koji je svojstven samo meni i drago mi što su mi svi pružili tu priliku. Imamo neke lude stvari na albumu. Imam pesme koje su balade, koje govore o tome da dolazim iz Nešvila. Sve je kao kantri, a onda postaje urbano, ali istovremeno i pop. Dobro je izmešati ta tri sveta i napraviti nešto što je samo moje”, zaključila je Miley. Da li to znači da na njenoj predstojećoj turneji fanovi neće čuti neke od starih pesama?

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR