Start Stars Hot News! Miley Cyrus objavila novi singl pred večerašnji nastup na MTV VMA!

Miley Cyrus objavila novi singl pred večerašnji nastup na MTV VMA!

SHARE

miley

Dok s nestrpljenjem očekujemo večerašnju dodelu MTV Video Music Awards, na kojem će Miley Cyrus izvesti svoj hit “We Can’t Stop”, pevačica je odlučila da počasti svoje fanove jednim iznenađenjem – novom pesmom “Wrecking Ball”.

Ova numera drugi je singl sa njenog albuma “Bangerz”, a Miley je sinoć na Twittera objavila i kako će izgledati omot ovog izdanja.
U međuvremenu, Miley je zauzeta pripremama za večerašnji nastup, i trku za nagrade, a nada se da će uspeti da pobedi One Direction, sa kojimaje u trci za titulu najbolje pesme leta, kategoriju u kojoj do sada ima preko 3 miliona glasova! Iako je njena pesma “We Can’t Stop” postala veliki hit, pevačica nije tako sigurna da će moći da nadmaši slavni britanski bend: “Biće sjajno! Više nikad ne želim da budem u istoj kategoriji sa One Directionom”, rekla je ona za MTV News. Ipak, dodala je da u svakom slučaju oseća da je njen spot već pobedio. “Uzbuđena sam jer osećam da sam celo leto slušala svoju pesmu na radiju, tako da mislim da je moja pesma svakako obeležila ovo leto.”
Pored nominacije za najbolju pesmu leta, Miley je u trci i za najbolji pop video i najbolji video ženskog izvođača.

http://youtu.be/5l1Y-va_CKo

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR