Start Stars Hot News! Miley Cyrus objavila kraj veze sa Liamom Hemsworthom: “Završili smo”

Miley Cyrus objavila kraj veze sa Liamom Hemsworthom: “Završili smo”

SHARE

CA: PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2012 - ARRIVALS

Kako senzacionalno prenosi časopis Us Weekly, Liam Hemsworth i Miley Cyrus definitivno su raskinuli, a kao razlog navode se njihove stalne nesuglasice, nastale nakon drastične promene imidža glumice i pevačice.

“Sve je definitivno završeno”, prenosi Us Weeklyju jedan izvor blizak paru, tvrdeći da je Liam prvi povukao nogu. “Ona mu je priređivala scene. Osetila je kako je Liam zapostavlja, pa je stalno skretala pažnju na sebe. Liam je uvek cenio njenu nezavisnost, ali ovo je više ličilo na pobunu, što ga je izbezumljivalo. Potpuno je promenila svoju ličnost.”

CA: 2011 CNN HEROES

“Njeno ponašanje njemu se činilo sve više detinjastim. On odrasta i to brzo. U početku su njih dvoje bili suprotnosti koje se međusobno dopunjuju. Ali onda više nisu bili u istom ritmu.” Časopis prenosi da su Liama njegova braća Chris i Luke ohrabrivali da se odluči na ovaj korak. “Braća su mu rekla ‘Nesrećan si, a mi to mrzimo da vidimo’. Bilo im je dosta da gledaju kako ga Miley povređuje.” Miley je navodno o svemu obavestila prijatelje, poručivši im: “Završili smo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR