476
Miley Cyrus o svojim počecima kao Hannah Montana: “Svako mora da radi...

Miley Cyrus o svojim počecima kao Hannah Montana: “Svako mora da radi nešto što ne voli!”

476
SHARE

mileycyrus

Miley Cyrus izjavila je da se ne brine zbog toga da li će njeni fanovi, koje je stekla kao zvezda serije “Hannah Montana”, prestati da je podržavaju sada kada je promenila imidž.

Dvadesetogodišnja pevačica i glumica svoju karijeru je započela u popularnoj Disney seriji, a u poslednje vreme upustila se u mnogo drugačije pojekte. Njen novi izgled i pesma “We Can’t Stop” iznenadili mnoge koji su je zavoleli kao slatku devojčicu iz serije. Ipak, ona je u razgovoru za The Sun izjavila je da je ta serija bila za nju samo način da ostvari svoje prave snove. “Ne brinem se zbog gubljenja fanova. Svako mora da radi neke stvare koje ne voli da bi došao do onoga što stvarno želi da bude. Ja sam to morala da radim pet godina, ali sam znala da ću kad porastem moći da radim ono što zaista želim”, istakla je ona.
Miley trenutno u Londonu promoviše svoju novu pesmu, a uskoro treba da bude objavljen i album.

Izvor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Ona se jeste promenila,ali je i odrasla. Npr. Selena je odrasla,ali se nije promenila. Demi je odrasla a nije se fizicki promenila,Demi se psihicki promenila,prestala je piti. 

  2. moje mišljenje ako se željela promijeniti,trebala je to uraditi postepeno a ne odmah i sve zaprepastiti ali ok :) bila sam jedan od najvećih fanova Miley,potpuno luda za njoj ali popustilo me to ludilo do nedavno ne zbog njenog izgleda jer ga tada još nije promijenila,ali smatram da bi bolje izgledala kada bi imala dužu kosu,i trebala bi se udebljat 5 kg i sa takvim tijelom i dugom kosom ne bi joj bilo ravne ali eto :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.