1757
Miley Cyrus o paparacima: “Oni su prljave svinje”

Miley Cyrus o paparacima: “Oni su prljave svinje”

1757
SHARE

Miley nastavlja s neumornim treninzima, pa smo je tako i u utorak spazili dok se vraćala sa časova Pilatesa u Holivudu.

null

19-godišnja devojka izgledala je fenomenalno nakon vežbi u kratkoj majici na pruge koju je uparila sa jednostavnim crnim pantalonama. Na njenoj levoj ruci primetili smo tetovažu odnosno citat bivšeg američkog predsednika Theodore Roosvelta koji glasi: “Njegovo mesto nikad ne može biti među onim hladnim i plašljivim dušama koji ne znaju ni za pobedu ni za poraz.”

null

Miley nije bila nimalo oduševljena što ju je ponovo pratio buljuk paparaca, pa je fanovima na Twitteru rekla: “Mrzim paparace s velikom strašću. Prljave svinje (ne želim da vređam svinje).”

null

Ipak, raspoloženje joj je popravila muzika, pa je kasnije izjavila kako joj se dopada novi album Franka Oceana, pod imenom “Channel Orange.”

191 KOMENTARA

  1. stv ste jadni @just me,HELLO Miley mi je idol jos od kad”od kad se normalno ponasala”meni ce u <3 ona uvek ostati takva kakvu sam je zavolela ma sta uradila,ja cu je UVEK voleti,ti ne mozes da shvatis kako je to kad nekog volis od svog detinjstva i dao bi sve samo da ga upoznas barem na 5minuta!!!! kad budes imala tu situaciju ok do tad mogu do sutra da ti objasnjavam,naravno da necu da postujem nekog ko se drogira,opiva SVAKOG DANA…ali Miley to ne radi samo pusi cigare,msm nije jedina i ima 19 godina a neki puse sa 13/14 pa nikom nista..

  2. Prelijepa i prezgodna.Upravu je,paparaci su stvarno neumorni,nije ni ćudo što je to napisala.Citat je lijep,super što ga je istetovirala.

  3. Uhh,bas se vidi sta pise na rucii (msm na tattoo xD)!!!!!!!!!! Paa,nek shvatii i onii morajuu da ziveee,mzd zaradjuju da spasu zivot svom detetu ili nekom iz porodicee i onii su ljudiii :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.