Start Stars Hot News! Miley Cyrus o Hunger Gamesu: “Najteže za Liama bilo je to što...

Miley Cyrus o Hunger Gamesu: “Najteže za Liama bilo je to što je daleko od mene!”

SHARE

Miley je došla na primijeru dugo očekivanog filma, gde je bila vrlo raspoložena za priču o svom dečku.

null

“Mislim da je za njega bilo najteže što je bio daleko od mene, ali i njegovog brata i porodice”, rekla je glumica i pevačica koja je zbog atraktivne odevne kombinacije bila zapažena na crvenom tepihu i više nego što je obično slučaj.  “Barem nije bio negde u autobusu već je spavao u lepom hotelu. Može lepo da se naspava”.

null

Liam je ipak vrlo srećan urađenim: “U neku ruku, teško je biti sam, ali sa druge strane, snimam filmove, a to je nešto što volim. Jedna od sjajnih stvari vezanih za ovaj posao jeste to što putujete i upoznajete svet”.  Zgodni glumac nije mogao da sakrije oduševljenje kako je Miley izgledala na premijeri a ona je nastavila da priča kako provode zajedničko vreme.

null

“Imamo tri psa, tako da nam oni oduzimaju većinu vremena. Kuću napuštamo samo kad idemo do prodavnice za kućne ljubimce ili u park. Pre neki dan, rekla sam paparacu da nađe sebi pravi posao, a on mi je odgovorio ‘I ti takođe!’. U neku ruku, on je u pravu.” Miley je ubeđena da će ubrzo postati veliki fan Hunger Gamesa: “Verovatno ću ga videti jedno 13 puta. Postaću obožavateljka”.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR