371
Miley Cyrus: Nikad više neću snimiti film!

Miley Cyrus: Nikad više neću snimiti film!

371
SHARE

NY: 2013 MTV Video Music Awards - Arrivals

Miley Cyrus definitivno se drastično promenila, pa je tako izjavila kako namerava da do kraja života više ne snimi niti jedan film, već da se isključivo posveti muzičkoj karijeri!

Miley je glumila u nekoliko zapaženih filmova kao što je “The Last Song”, gde joj je partner bio nekadašnji verenik Liam Hemsworth ali većina njenih ostvarenja prošla je vrlo loše kod publike i kritike, posebno “LOL”. Govoreći za MTV dokumentarac, Miley: The Movement koji je noćas emitovan u Sjedinjenim Državama, ona je poručila kako definitivno više neće glumiti pa je još dodala kako će do kraja života snimati muziku.

CA: 35TH ANNUAL AMERICAN MUSIC AWARDS

Miley kaže i kako se nije drastično promenila. “Nisam sam se promenila…ja sam ono isto ljudsko biće. Imam isto srce kao i pre pet godina.” Ipak, ona istovremeno priznaje kako je promenila frizuru kako bi se i na taj način distancirala od stare Miley. “Osećala sam kako na neki način moram da se otarasim prošlosti”, rekla je. “Osetila sam kako konačno mogu da budem loša ku*ka kakva zaista jesam. Sad mogu da budem štagod ja poželim.”

Stara ili nova : Koja Miley ti se više dopada?
Stara ili nova : Koja Miley ti se više dopada?

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

25 KOMENTARA

  1. Bila je tako lepa..
    Mogu ja da shvatim da je njoj tesko zbog te Hanne Montane i svega toga.
    Nju je vise ljudi, a i dan danas, pamtilo kao Hannu i zato pretpostavljam da je ovo jedan od tih razloga zasto se promenila.
    Ali da radi takve stvari kakve je uradila… jednostavno je odvratno i meni se licno gadi
    A i sama aje rekla kako nju zabrinjava kada je ne prate paparazzi

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.