518
Miley Cyrus: “Nikad više neću imati dugu kosu!”

Miley Cyrus: “Nikad više neću imati dugu kosu!”

518
SHARE

 photo miley-cyrus-013013-6_zps50499752.jpg

Miley je izuzetno zadovoljna kako joj stoji nova frizura – toliko da je sigurna kako više nikad neće imati dugu kosu!

Pevačica i glumica još jednom je potvrdila da joj njena duga kosa ne nedostaje a uverena je i da sa ovom frizurom deluje zrelije. “Mrzela sam ekstenzije na svojoj kosi – kao da su ušivene u vašu glavu, to je grozno. Nikad me više nećete videti s dugom kosom!” objansiula je.

 photo spl488756_002_zps9dba440b.jpg

Mom vereniku se dopada…Laka je za održavanje i ne moram da je perem. Čak izgleda bolje kad je ne perem. U istom intervjuu za E! News ona je govorila i o svojoj muzici: “Moji Smajleri umiru za mojom novom muzikom. Zato sam i uzbuđena da je predstavim kako bi je svet čuo!”

Da li ti se dopada Mileyina odluka da više ne pušta kosu?
Pogledaj rezultate

IZVOR: Life Content

23 KOMENTARA

  1. Izvin’te vi koji hejtujete njen novi friz,ali je ona svoju kosu dala djeci koja imaju rak. to zasluzuje postovanje,a ne hejtanje.

  2. SLAŽEM SE SA TOBOM Smiler4life                                                                                       I DA ONA UOPŠTE NIJE RUŽNA SA SVOJOM NOVOM FRIZUROM,BAŠ JOJ LIJEPO STOJI MILEY4EVER <3 <3 <3

  3. Miley, obozavala sam te ali sad si se upropastila!!! Rekla si da ne peres ni to malo grozne kose sto ti je ostalo?! Sad ne mogu da ti opisem mrznju koju osecam prema tebi samo zbog toga sto si se osisala

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.