227
Miley Cyrus neće biti sudija u novoj sezoni “Američkog idola”

Miley Cyrus neće biti sudija u novoj sezoni “Američkog idola”

227
SHARE

Još uvek se nagađa ko će biti nove sudije u popularnom talent šou, ali jedno je sigurno – Miley Cyrus sigurno neće biti među njima.

null

Ranije ovog leta Miley je bila u pregovorima sa producentima šoua i trebala je da zameni Jennifer Lopez, ali E! News prenosi kako glumica i pevačica nikad nije bila posebno zainteresovana za taj posao. Jedno upražnjeno mesto već je popunila Mariah Carey, a za drugo sad konkuriše slavna kanadska muzičarka Alanis Morissete, koja je u razgovoru za CNN rekla: “Da, pričala sam o tome i to je sve što mogu da otkrijem.”

24 KOMENTARA

    • Pa da, ja volim miley..Obozavam onu njenu pjesmu When I look at you,Stay i Seven things,a gledala sam i njen film The Last Song,super je..Ako je nesporazum u mom prethodnom komentaru objasnicu:Savrseno me ne interesuje ko ce biti sudija u american idolu i ko je odustao,isto bih rekla da je u pitanju sel,demi ili neko treci.. Zbog kojeg komentara si pomislila da ja ne volim miley??

  1. @smiler zašto bi neko volio određenu osobu i pretvarao se da ju ne voli? I zašto uporno radite jedno, a govorite nešto sasvim drugo. Znači, tipa, Selenatori nemaju život i ta sranja iz razloga što ne vole Majli i dislajkuju jebene komentare. Ali, zato, kad vi pišete sranja na postovima o Seleni, to je onda u redu? i komentari tipa ”Selena nema prave fanove,tj puno njih svve zbog justina al su fejk!” Kako se ja sećam, kada je Miley Cyrus odsekla kosu, na tviteru je bilo toliko poruka tipa kako više neće da je vole, barem dok ne vrati staru dužinu kose, i te poruke su pisali i oni koji su se sve do tad nazivali pravim smilerima . A ti o lažnim Seleninim fanovima pričaš? BRAVO!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.