232
Miley Cyrus: “Ne udaljavam se od svojih mlađih fanova, samo postajem zrelija”

Miley Cyrus: “Ne udaljavam se od svojih mlađih fanova, samo postajem zrelija”

232
SHARE

Mileyin film “LOL” krenuo je u prodaju na DVDu i blu-ray disku, a ona je povodom toga izjavila kako se raduje što će je publika videti u drugačijem svetlu.

null

“Nadam se da će me videti kao nekog ko sazreva, a ne udaljava se od svojih fanova, već bira uloge s kojima zaista može da se poveže”. Ona se nada i kako će se gledaocima svideti uloga Ashley Greene. “Ja dolazim iz Hannah Monante a Ashley Greene je iz Twilighta, tako da sam srećna što će je ljudi videti na potpuno nov način.”

null

Miley kaže da je film uradila samo zato što je na njemu učestvovala i Demi Moore. “Bez nje ne bih bila na setu, bez nje ne bih bila ono što sam sad, ne bih znala puno stvari o sebi.”

13 KOMENTARA

  1. Film sam odgledala sto puta i ne moze da mi dosadi. Muzika u filmu je predobra. Jedan od najboljih koje sam gledala u poslednje vreme…. :)

  2. -5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Selena'sGirl;)♥Katy Perry,Justin Bieber,Rihanna,JLo,Avril Lavigne,Pitbull,Shakira,Demi Lovato,1D,Anahi,Miley,Ke$a,Chris Brown,Cheryl,Flo Rida,Beyonce,Coldplay,Evanescence,Britney Spears,Madonna,Lady Gaga,Nicki Minaj,Loreen,Coldplay,Emma Watson,Bridgit M

    Mico,Sonja

  3. nisam gledala nikad film,ali pogledacu ako svi kazete da je dobar.mada ne verujem da je bolji od Transilvanije….ono je stvarno legenda,pokazao je i svojim ciframa gledanosti! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.