647
Miley Cyrus napušta Hannah Montanu ove godine!

Miley Cyrus napušta Hannah Montanu ove godine!

647
SHARE

NY: 2009 VH1 DIVAS - ARRIVALS

Miley Cyrus napušta svoj Disney alterego Hannah Montana nakon sledeće sezone serije na TV-u, potvrdili su zvaničnici iz mreže.

Pevačica/glumica je igrala Miley Stewart, učenicu srednje škole koja vodi tajni dupli život kao pop zvezda Montana, tri sezone za redom, a naredna četvrta će biti poslednja.

Zvaničnik Disneya Adam Bonnett kaže: “Za sada smo u obavezi da završimo snimanje ovih nekoliko epizoda. Nove epizode će se emitovati u narednih minimum godinu dana.”

Produkcija četvrte sezone počinje 18. januara a završava se na leto, javlja New York Post.

Image Hosting by imagefra.me

49 KOMENTARA

  1. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1NiNa woli Justina,Vladu,FaneX,Mallu,Hottie,Sandru,# CH♥C♥L@TE G!RL#,Bojanu,Sanju,M!LeY and Teu forever xD

    Ja pre 2 dana došla sa mora,nego widim da si i ti bio na moru.Kako je bilo?I samo da znaš MNOGO si mi nedostajao!!!!!!!!!Sledeći put se jawi pre nego što odeš negde na duže wreme jer smo se mi zabrinule za tebe.

  2. BILO JE SUPER NA MORU:::VIDEO SAM NOLETA I NATAŠU BEKVALAC:::BILI SU U CRNOJ GORI:::::UVEĆE SAM IZLAZIO, PREKO DANA LENČARENJE NA PLAZI…KAKO JE BILO TEBI::::I TI SI MENI PUNO NEDOSTAJALA::::::VOLIM TE PUUUUUUUUUUUUUUUNOOOOOOOOOOOOOOO..

  3. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1NiNa woli Justina,Vladu,FaneX,Mallu,Hottie,Sandru,# CH♥C♥L@TE G!RL#,Bojanu,Sanju,M!LeY and Teu forever xD

    Ok,dopisivaćeno se kad se vratiš.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.