Start Stars Hot News! Miley Cyrus napala Selenatore i Swiftyje!

Miley Cyrus napala Selenatore i Swiftyje!

SHARE

The 55th Annual GRAMMY Awards - Pre-GRAMMY Gala And Salute To Industry Icons Honoring L.A. Reid - Arrivals

Miley Cyrus krenula je u žestok obračun s fanovima Selene Gomez i Taylor Swift, tvrdeći da od njih svakog dana dobija uvredljive komentare.

20-godišnja glumica i pevačica, koja je nekad bila vrlo bliska i sa Selenom i sa Taylor, kaže kako su Selenatori i Swiftyji nepodnošljivi, a da od njih osim uvreda, ponekad dobija i pretnje smrću. U svom obraćanju na tviteru, Miley je napisala: “Svakog dana od nekog sa ‘Swift’ ili ‘Gomez’ u imenu dobijam strašne uvrede. Smileri, molim vas da nikad ne pomislite kako mi pružate podršku time što mrzite druge izvođače. Moji fanovi me čine ponosnim zato što podržavaju moju muziku i sve što radim.”

taylor_swift_and_selena_gomez-other

“Uveravam te hejtere kako bi njihovi idoli bili mnogo srećnije kad biste pisali o njihovoj muzici umesto što kao ludaci šaljete pretnje smrću njihovim kolegama. Uzgred, ne kažem da se i Smileri nekad ne ponašaju na takav način.” Miley dodaje i da nije napala Selenu i Tayor, već samo njihove fanove. “Ništa nisam rekla o njih dve…Samo kažem da se neki fanovi ponašaju kao ludaci.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR