598
Miley Cyrus: Na MTV VMA htela sam da nastupim golih grudi!

Miley Cyrus: Na MTV VMA htela sam da nastupim golih grudi!

598
SHARE

Miley Cyrus As Sexy As Ever In 'The Mike Will Made It' Show

O već legendarnom nastupu Miley Cyrus na MTV VMA još uvek se priča, ali Miley kaže da nije u potpunosti zadovoljna, jer je želela da se na sceni pojavi golih grudi!

U dokumentarcu Miley: The Movement možemo videti kako Miles u jednom trenutku priča sa Britney Spears, koja je pita: “Nećeš valjda izaći golih grudi na scenu, zar ne?” a Miley joj odgovara, “Probala sam, ali mislim da mi MTV to neće dozvoliti.” Miley je pritom odala priznanje Britney rekavši kako joj je ona jedan od idola iz detinjstva. “Da sad imam osam godina, upiškila bih se u gaće”, rekla je ona. ” Samo jedna ku*ka može da bude na mom albumu a to je Britney ku*ka”, dodala je.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

30 KOMENTARA

  1. Njen nastup legendaran? Njen nastup je sramota.
    A što se tiče njene izjave, mene iz dana u dan oduševljava koliko je cura glupa i fufasta. Strašno.

  2. Jeste chuli piplsi shta je jowan rekao? imajte malo poshtvovanja prema Miley, ona je sawrshena. Idi bre, još si stariji od mene, užas.

  3. Hahaha, pa samo sam rekla da sam mladja, ne znaci da sam maaala :D Dobro, jesam mala hahaha Slazem se za savrsenstvo, a ovo sam se samo zajebavala, al’ mi je i dalje mnogo glupo kad pricate tako na engleskom, ali, kad malo bolje pogledas, ko sam ja da to zabranim? I Jovan je bas kul ime, ime moje slave <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.