388
Miley Cyrus: Moja kosa nije bila prava, to su bile ekstenzije!

Miley Cyrus: Moja kosa nije bila prava, to su bile ekstenzije!

388
SHARE

585mileycyrus4

Miley Cyrus je priznala da je duga kosa koju je godinama nosila nije bila prava, te da je nosila ekstenzije.

Slavna zvezda koja je šokirala svet kada se ošišala na kratko, kaže da duga smeđa kosa, koja je bila njen zaštitni znak dok je bila mlađa, nije bila njena, U razgovoru za harper’s Bazaar, zvezda serije “Hannah Montana” govorila je o poslednjoj naslovnoj strani koju je uradila za ovaj list, a na kojoj pozira u dugoj srebrnoj haljini dok joj duga kosa pada preko ramena, dok u ruci drži kutiju za gitaru.
“To je moj život u Nešvilu, moj jednostavan život. Ipak, imam oko 350 ekstenzija u kosi. To nije realno. Ništa od toga nije bilo stvarno. To nije raslo iz moje glave”, rekla je Miley.
Prisećajući se trenutka kada je odlučila da promeni izgled, ispričala je: “Radila sam u Filadelfiji. Upoznala sam Chrisa McMilliana u mojoj hotelskoj sobi. On me je ošišao i ofarbao. Te večeri sam ušla u voz i neko me je odmah prepoznao. Pomislila sam: Kako to? Čak ni ja sama sebe ne prepoznajem!”
Ona je otkrila da su njeni modni uzori bliznakinje Mary-Kate i Ashley Olsen. “Opsednuta sam Olsen bliznakinjama još od kad sam imala pet godina. Pogledala sam svaki njihov film.”

Izvor: Life Content

17 KOMENTARA

 1. Ja to ne bih mogla.Da drzim na glavi kosu koja nije moja..pih.. ( ovo se naravno ne odnosi na ljude koji nose perike jer im je kosa otpala zbog hemoterapije) Svaki dan nesto novo o njoj,sto ni njeni najveci fanovi nisu znali.E,da,rekla je da ce pustiti kosu jer zeli da bude “originalna” jer je svi kopiraju.E bas je bila originalna kad se osisala na kratko,a tu “originalnu” frizuru je furala P!nk (a i dalje) godinama unazad.Hahahahaha.Originalnost na nivou.

 2. svakako je lepa,a u zadnjem intervjuu je rekla da pusta svoju kosu,i da sledeci put kad je budu videli imace kosu do d*upeta .

 3. U ovom intervjuu je rekla “Srecom moja kosa raste jako brzo,tako da sledeci put kad me vidite imacu poni rep do dupeta,svi su poceli da me kopiraju,zato moram uraditi nesto drugacije” <3

 4. ne laze posto je bila na mnogim nagradam sa kosom do ramena,braon,a sledeceg dana je vidis na SNL s ogromnom kosom ;) Takodje i u spotu Lonssome when u go

 5. :)

  P.s.Bravo danas je tacno pet godina odkako su The Saturdays izdale prvu pjesmu ‘If This Is Love’,i godisnjica braka Od Marvelle(Marvin i Rochelle)
  I to da snimaju spot za novu pjesmu ‘Disco Love’
  Mogi bi ste i o tome nesto napisati.:) <3
  Da barem procitam sta normalno na stranici. :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.