Start Stars Hot News! Miley Cyrus: Moja kosa nije bila prava, to su bile ekstenzije!

Miley Cyrus: Moja kosa nije bila prava, to su bile ekstenzije!

SHARE

585mileycyrus4

Miley Cyrus je priznala da je duga kosa koju je godinama nosila nije bila prava, te da je nosila ekstenzije.

Slavna zvezda koja je šokirala svet kada se ošišala na kratko, kaže da duga smeđa kosa, koja je bila njen zaštitni znak dok je bila mlađa, nije bila njena, U razgovoru za harper’s Bazaar, zvezda serije “Hannah Montana” govorila je o poslednjoj naslovnoj strani koju je uradila za ovaj list, a na kojoj pozira u dugoj srebrnoj haljini dok joj duga kosa pada preko ramena, dok u ruci drži kutiju za gitaru.
“To je moj život u Nešvilu, moj jednostavan život. Ipak, imam oko 350 ekstenzija u kosi. To nije realno. Ništa od toga nije bilo stvarno. To nije raslo iz moje glave”, rekla je Miley.
Prisećajući se trenutka kada je odlučila da promeni izgled, ispričala je: “Radila sam u Filadelfiji. Upoznala sam Chrisa McMilliana u mojoj hotelskoj sobi. On me je ošišao i ofarbao. Te večeri sam ušla u voz i neko me je odmah prepoznao. Pomislila sam: Kako to? Čak ni ja sama sebe ne prepoznajem!”
Ona je otkrila da su njeni modni uzori bliznakinje Mary-Kate i Ashley Olsen. “Opsednuta sam Olsen bliznakinjama još od kad sam imala pet godina. Pogledala sam svaki njihov film.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR