207
Miley Cyrus misli da je prilično očigledno da je Nick Jonas posvetio...

Miley Cyrus misli da je prilično očigledno da je Nick Jonas posvetio pesmu njoj

207
SHARE

Miley veruje kako je prilično očigledno da se nova pesma Jonas Brothersa odnosi na nju, što je priznala u noćašnjem intervjuu Ryanu Seacrestu.

null

“Ne znam nikog drugog ko se udaje. Tako da, verujem da je to prilično očigledno, ali kako god”, rekla je voditelju. “Svi moraju da pišu pesme koje govore o stvarima koje su osećali. Ne možete mrzeti nekoga jer piše o stvarima kroz koje je prošao. Mislim da je već dovoljno upozorenje kad izlazite s umetnikom koji je i tekstopisac. Kad prolazite kroz stvari, završićete tako što ćete slušati o tome na radiju. Nema pojma…svadbena zvona su u mojoj budućnosti, tako da ne znam.”

20 KOMENTARA

  1. Dusaa kako je sweet na slikamaa *-* Pa naravno potpuno je u pravu :) Bravo.rs@ pisi vise o Miley i MOLIM TE da u sledecem broju objavis njen poster,to bi mnogo znacilo meni,a i smilerima kojih ima zaista mnogo :)

  2. Nista,ama bas nista nemam protiv nje,nemojte da me hejtujete odmah.:D Samo zelim da kazem da je mlada za udaju..:) Inace je lepa s ovim frizom,svidza mi se.:D

  3. Ahahahahah :D pa Seleni ni pehar ni medalja nisu dovoljni da prestane bit umisljena ! tako je glupaa,jadna devojka :( Cak sto vise zao mi je Selene,pokusava da bude kao Miley,a ne konta da joj nije ni do kolena!
    Ajd Droco odgovori na moj kom i pokazi da si glupa ko i SLINA!

  4. ma u redu je!selena je nju presla vec odavno!nemoj da se uzrujavas toliko,pa moras da shvatis da je selena za nju kraljica,a miley moze samo da poljubi joj dupe….al’ aj necu sad da se svadjam,umisljaj ti slobodno. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.