528
Miley Cyrus: “Lako je biti Justin Bieber”

Miley Cyrus: “Lako je biti Justin Bieber”

528
SHARE

Miley Cyrus je zadirkivala Justina Biebera rekavši da je njegov posao lak i da nikad neće moći da je imitira jer nema dubok glas.

Govoreći za jedan australijski TV šou o parodiji koju je uradila za Saturday Night Live, a u kojoj je imitirala Biebera, Miley je rekla: “Bilo mi je jako zabavno. Mislila sam da nisam dobra u tome, ali kad sam stavila periku i obukla odeću bila sam u fazonu ‘biti Justin Bieber je lako! Imate jednostavan posao, lako je izgledati slatko s tom frizuricom i odećom”

“Mislim da on ne bi mogao da parodira mene”, rekla je. “Morao bi da ima dublji glas. Meni je lako da učinim svoj glas višim”.

76 KOMENTARA

    • Tako je @Andjela Smiley Miley Cyrus!!Miley je simply the best i nju niko ne moze imitirati!!!!Ona je nesto posebno!! =D

  1. Volim Justina ,volim Miley ,zasto da se mrzite pa ona ga je dobro imitirala ,sta je sad tu problem i Justin je to shvatio kao sali zasto ne mozete i vi?

  2. bas sam se razocarala u njukada sam pogledala slike sa njenih nastupa u australiji,nisam ocekivala od nje da ce se ovako  obuci,sa vrlo malo odece na sebi,ali ipak miley je miley i ja je i dalje volim <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.