323
Miley Cyrus kreće na svetsku turneju: Hoće li u naše krajeve?

Miley Cyrus kreće na svetsku turneju: Hoće li u naše krajeve?

323
SHARE

Miley trenutno završava svoj novi album, a njena mama Tish Cyrus otkriva kako su planovi za svetsku turneju već u toku!

null

Tish je nedavno otvorila svoj sajt na kojem piše o dešavanjima vezanim za porodicu Cyrus, a evo šta je napisala o Mileyinim planovima. “Svi pitaju kad će Miley na turneju. U ovom trenutku ona završava album i pravi muziku kakvu je oduvek želela! Ona se jako zabavlja radeći s neverovatnim tekstopiscima i producentima! Trenutno smo u početnim koracima određivanja svega za sledeću turneju! Ona je uzbuđena, ne samo što će ponovo obići neka neverovatna mesta na kojima je bila, već i što će posetitie arene u kojima nije nastupala! Tako sam uzbuđena što se ona vraća na put i radi ono što najviše voli.”

null

Tish je dakle sugerisala kako će Miley ovog puta obići delove planete u kojima nije bila do sad, tako da Beograd, Zagreb i drugi gradovi iz naše okoline definitivno dolaze u obzir!

21 KOMENTARA

  1. Prvo Jlo,pa ce doci Beyonce pa ce verovatno doci Green Day pa Miley ! PAWS UP ! :D

  2. ne volim miley. ali imam nešto protiv miley. drogira se,puši,pije kako je netko može voljeti. neka mi netko objasni to. ja je iskrno ne VOLIM. ali razmislite malo.zar njoj ne treba pomoć. da ode u neku kliniku za odvikavanje. NE ŽEILM DA DOĐE U NAŠE KRAJEVE. MOŽE NAS ZAOBIČI,PRESKOČITI MI ZA NJU NE POSTOJIMO. kada se opameti neka dođe. ali nemoj te se previše veseliti jer miley neeće doći to svi već znamo zar ne. molim odgovoor na moj komentar.

    • Izvoli odgovor na tvoj komentar: Bez veze je! Mene boli briga sta Miley radi u svom privatnom zivotu. Nije mi bilo svjedno kada je moja Hannah pocela da se mijenja ali ako bude dosla i ako nabavim kartu sigurno idem na njen koncert. Znas zasto? Zato sto mi se svidja njen glas i svidja mi se dosta njenih pjesama. I zasto da ne odem? Odrasla sam uz Miley na TV-u i sad gledam HM. Ne shvataj ovo kao napad na tebe, jer sam i Belieber i Selenator.

  3. justin selena a ne razmisljas dal neko mrzi selenu i da ne zeli da ona dodje u BG??? miley barem ima 99% da vidimo dok ti seleenu 0% -.-

    • buhahhahahhahahhahahahahahhahahhhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahhah

  4. Vidim dasi pocela da kenjas Marta;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.