Start Stars Hot News! Miley Cyrus konačno objavila datum izlaska novog albuma

Miley Cyrus konačno objavila datum izlaska novog albuma

SHARE

miley

Miley Cyrus konačno je objavila datum kada će njen novi album, “Bangerz” ugledati svetlost dana, a izgleda da će fanovi moći da ga čuju ranije nego što su očekivali.

Slavna pevačica objavila je na svom nalogu na Twitteru: “#Bangerz #8Oktobar”, čime je izazvala oduševljenje svojih obožavalaca, koji će morati da čekaju još nešto duže od mesec dana da čuju njene nove pesme. Miley je objavila i kako će možda izgledati omot albuma. “Za one koji me zovu, završavam ‘Bangerz’ bukvalno večeras”, napisala je ona.

miley b

Miley je u proteklom periodu naporno radila, a u poslednjih nekoliko nedelja skoro da nije ni izlazila iz studija, gde je radila na završnim detaljima na albumu. Očigledno da joj je jako važno da sve zvuči onako kako je ona zamislila, a dobila je priliku i da sarađuje sa nekim svojim idolima.
“Morala sam da se borim za ono što ja hoću na ovom izdanju, ali mislim da je sada svima jasno da sam imala viziju. Imam dosta saradnji na albumu: Big Sean i Ludacris i, naravno, Pharell, koji je radio na dosta pesama, tako da sam veoma uzbuđena zbog toga”, rekla je Miley u nedavnom intervjuu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR