673
Miley Cyrus kaže da je “umirala od dosade” snimajući Hannahu Montanu

Miley Cyrus kaže da je “umirala od dosade” snimajući Hannahu Montanu

673
SHARE

Miley kaže da je presrećna što je Hannah Montana deo njene prošlosti, jer joj je bilo jako dosadno da je glumi na televiziji i u filmu.

“Nedostaje mi atmosfera ali ne i rutina. Bilo mi je toliko dosadno da svaki dan radim istu stvar. Sad mi je mnogo lakše da živim svoj život i radim nešto drugo.” Ona se sad boji da će je svi stalno identifikovati kao Hannahu Montanu i kaže da će dobro razmisliti pre nego što ohrabri svoju mlađu sestru da prihvati sličnu ulogu.

101 KOMENTARA

  1. ala serrrrrrrrrrrreee pa sta je nastavila snimanje kad joj je dosadno ona je prava glupaca ali je i na neki nacin razumem roditelji je vuku od trece godine (ja mislim)na audicije i koncerte kako joj ne bi dosadilo ali meni je selena g the best ona je za mene kraljica

    • To sto pricas samo pokazuje koliko si nevaspitana.Inace ona nije morala da radi,ali jeste jer je zelela da bude slavana.Nije mi jasno kako ne kapiras tako prostu stvar procesa!?Jos jedna stvar nisu je vukli jer je bila mala da bi isla na koncerte o.O Ali Selena jeste najbolje ;)

  2. E ovako. Ona ovo jeste izjavila , a morala je da snima zato sto je potpisala ugovor jos u 2006. A ne znam zasto volite tu Selenu , kad iskoriscava koga stigne i toliko je ne zrela da je to strasnooo! MILEY IS THE BEASTTTT!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.