Start Stars Hot News! Miley Cyrus: “Kad ti prijatelji poklone Bob Marley tortu, znaš da pušiš...

Miley Cyrus: “Kad ti prijatelji poklone Bob Marley tortu, znaš da pušiš previše trave”

SHARE

Mlada američka pop pevačica i glumica Miley Cyrus proslavila je 23. novembra svoj 19. rođendan. Feštu joj je spremila prijateljica Kelly Osbourne, a jedan od najupečatljivijih poklona bila je torta s likom Boba Marleyja, prenose američki mediji.

Torta je Miley toliko oduševila da je poklon prokomentarisala ne razmišljajući da će je neko od njenih prijatelja snimiti: “Znaš da pušiš j*beno previše trave kad ti prijatelji naprave Bob Marely tortu”. Snimak je juče dospeo na YouTube.

Kelly Osbourne uzima mikrofon i govori Miley: “Mislila sam da je tvoj problem žalfija”. Kelly je mislila na drugi Mileyin incident s drogom, kad je snimljena kako puši sumnjive supstance. Miley je tada insistirala da je inhalirala žalfiju.

[youtube I8t9N8AlMYk]

Kelly Osbourne je na svom Twitteru objavila: “Da razjasnimo jednu stvar. Nakon incidenta sa salvijom, počeli smo Miley da iz zafrkancije zovemo Bob Miley. Torta je takođe bila šala! Muka mi je kad pomislim da će Miley njeni takozvani prijatelji izdati, zbog čega će ljudi poverovati da je ona nešto što nije!”

OSTAVI KOMENTAR