149
Miley Cyrus, Justin Bieber i Kellan Lutz vode Punk’d

Miley Cyrus, Justin Bieber i Kellan Lutz vode Punk’d

149
SHARE

Njih troje samo su neke od zvezda koje će biti domaćini nove sezone popularne TV serije.

Šou je od 2003. pa do 2007. godine vodio Ashton Kutcher, a od tad je on bio na pauzi. Prošle godine, MTV je najavio kako će ponovo pokrenuti seriju, ali s novim voditeljima.  Ipak, Kutcher će biti na setu, ali iza kamere, kao izvršni producent.

[youtube q06qOMuHum0]

“Ima li boljeg načina da se počne Nova godina nego tako što će Ashton i MTV vratiti Punk’d na velika vrata. Tu je čitava generacija novih naivčina koji samo čekaju da se s njima našale njihovi slavni prijatelji, a fanovi će sve to moći da vide” stoji u izjavi jedne zvaničnice MTVja. Američka premijera serije zakazana je za 19. mart. U međuvremenu, pogledajte najavu za epizodu koju vodi Miley Cyrus!

18 KOMENTARA

  1. oduvek sam zelea da justin i miley snime duet ali ovo je strava obozavam ih *JILEYY*super sto su ih spojili barem kao voditelje

  2. fuj Justin and Miley……. :D Selena and Justin i like them better…..hahahahahaha they realy punk’d Khloe K. but i love her….

  3. link to youtube.com vas napravite profil na youtube-u, to je 5 minuta, i lajkujte video. Nas par ovde na moze da pobedi sve one dislajkove, ali vremenom, ako budemo svi ovu poruku sirili, mozda uspemo. Justin, svi znamo koliko je divan, i sta sve je ucinio za nas Beliebere, i za svu decu i ljude kojima je pomoc potrebna. Svi smo nekada plakali zbog njega, radovali se, ludovali. Sve u svemu on je jedno divno bice, i mi ga volimo. Vreme je da i mi ucinimo nesto za njega. Zato jos jednom molim sve Beliebere da objave i urade ovo. Samo pomislite koliko Justinu ova pesma znaci, i koliko se namucio oko njenog snimanja i spota, a onda svi oni ruzni komentari, hejtovi. Promenimo to. We love Justin, we love Baby! We are Beliebers! <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.